NATIONENS ØJE

Auri: Jeg troede vi var de andre

Først for ganske nyligt opdagede Brøndby-træneren, at han rent faktisk var træner for det samme hold hver gang. "Det ødelagde lidt min dag, da jeg opdagede det", siger Skarbalius og skyder skylden på sprogforviklinger

Det er en brødebetynget Brøndby-træner, der i dag taler ud med pressen om storklubbens katastrofalt dårlige sæsonstart.

"Jeg må indrømme, at en serie af sproglige misforståelser er skyld i en del af svipseren", siger litaueren. "Indtil i går var jeg overbevist om, at jeg var træner for det andet hold. Først da John 'Faxe' tålmodigt forklarede mig sagens rette sammenhæng på engelsk, opdagede jeg, at jeg åbenbart var cheftræner for det der lidt uskarpe modstanderhold, jeg slog hele tiden. Da jeg fandt ud af det, fandt jeg omgående en tabel med stillingen i Superligaen og så kunne jeg jo godt se, at den var helt gal. Sikken en møgdag", sukker den sympatiske træner.

Skarbalius havde i lang tid på fornemmelsen, at noget var helt galt. Han havde sjældent adgang til træning med sit hold, som han først mødte i tunnellen lidt før kampstart, ligesom det umiddelbart virkede som om, at de forskellige assistenttrænere reelt dikterede strategi og udskiftninger fra gang til gang, men jeg tænkte, 'at det måske bare er sådan i gør det i Danmark', forklarer han og ryster igen på hovedet af egen skødesløshed.

"Jeg var faktisk også begyndt at undre mig gevaldigt over, at jeg hele tiden rådede over en ny trup, der spillede i forskelligt tøj hver gang, men det gik jo glimrende, så jeg ville ikke sige noget. Vi slog jo det der hold med Dennis Rommedahl næsten hver gang", afslutter en hudløst ærlig Auri Skarbalius om fejltagelsen, der formodentlig har kostet den tidligere storklub adskillige point.

KOMMENTARER

Mere top underholdning på helt normalt