You are currently viewing 3 essentielle fordele ved at bruge blue light briller

3 essentielle fordele ved at bruge blue light briller

Har du endnu ikke prøvet at bruge briller med blue light filter i, er det måske på tide at komme i gang med det.

Der kan være rigtig mange gode fordele ved at bruge netop blue light briller, og her kommer vi til at tage et kig på nogle af de essentielle fordele der kan være at finde i netop disse “blå lys” briller.

Mindre risiko for øjensygdomme

For det første kan du i den grad mindske risikoen for skadelige øjensygdomme, som plejer at være aldersrelateret. De fleste af os kigger jo rigtig meget på en skærm hver eneste dag, og det er noget, der på sigt kan være med til at skade øjnene. Du kan mindske risikoen for disse sygdomme ved at bruge netop blue light briller.

Når du begynder at bruge blue light briller, kan det mindske risikoen for at fremskynde aldersrelaterede øjensygdomme som fx grå stær, som mange danskere kæmper med, når de begynder at komme op i alderen. Tænk sig hvis du kan undgå det bare ved at bruge et par blue light briller.

Få nemmere ved at sove godt og falde i søvn hurtigt

Derudover er der også mulighed for, at du kommer til at sove meget bedre om natten, hvis du får dig et par blue light briller. Når det skadelige blå lys bliver filtreret fra via dine briller, belaster lyset fra en skærm ikke nær så meget dine øjne, som det ville gøre uden at have brillerne på.

Dine øjne og din hjerne kan have svært ved at falde til ro om aftenen, hvis du har brugt mange timer foran en skærm den pågældende dag. Men ved at filtrere dette blå lys fra, kan du altså få nemmere ved at falde til ro, falde i søvn og sove godt om natten.

Reducer mængden af hovedpine fra at sidde ved en skærm

Sidst, men ikke mindst, kan det også hjælpe dig med at mindske risikoen for hovedpine, når du bruger meget tid foran en skærm. Blue light kan være med til at give dig hovedpine, og denne risiko mindsker du altså med et par gode blue light briller.

Så er du en af de mange danskere, der ofte får hovedpine, når du bruger rigtig mange timer ved en skærm, er det måske værd at give disse briller et forsøg, så du kan se, om de virker på dig og din hovedpine.