You are currently viewing 3 gode gaveidéer til dig selv

3 gode gaveidéer til dig selv

Gaver giver man ofte til andre. Men giver du egentlig også dig selv en gave en gang imellem? Her får du ikke bare glæden ved at give, men også ved at modtage. Og du signalerer til dig selv, at du fortjener noget godt. Få 3 gode gaveidéer til dig selv her! 

Har du set glæden i øjnene på en ven eller et familiemedlem, når de har modtaget en gave, du har fundet til dem? Lyset i øjnene kommer af, at gaven signalerer, at du har set og hørt dem. Du har fundet noget, der siger noget om lidt præcis dem. 

Og det siger faktisk også meget om dig – nemlig at du har lagt en masse kærlighed i den gave, du har givet. Prøv nu at forestil dig, at du giver gaven til dig selv. Hvordan ville det få dig til at føle? Godt, ikke? Derfor kan det godt betale sig at have nogle gode idéer til gaver, man kan give sig selv. 

Gaveidé #1 – Skønne ting til hjemmet 

En god gave, du kan give dig selv, er noget til dit hjem. Det kan være møbler til hjemmet, plakater eller en smuk vase. Det vigtigste er, at det er noget unikt og personligt, der passer til lige netop din smag. Det signalerer nemlig til dig selv, at denne gave er til dig og kun dig. Og det vil signalere til dine gæster, at her bor lige netop du. 

Gaveidé #2 – Bogen, der forandrer dig 

Den næste gaveidé handler om at tage ansvar for, at du gror og udvikler dig. Det gør man fx med en rigtig god bog, der tager én ind i en anden verden. Ja, en god bog kan faktisk være som at få en hel verden forærende – og det må da siges at være lidt af en gave! Du bestemmer selv genren; en spændende roman, en selvhjælpsbog, et kærlighedsdrama, en blodig krimi eller et religiøst skrift? 

Gaveidé #3 – Et varmt bad  

Den tredje gaveidé er ganske gratis. Et varmt og dejligt bad kan være afstressende ovenpå en lang dag. Du kan forkæle dig selv lidt ekstra ved at tilføje duftende olier, gode badeprodukter og eventuelt bobler, hvis du har badekar. Hvis du ikke har badekar, kunne du også give dig selv en smart badebalje til voksne, så du kan forkæle dig selv med karbad i ny og næ.