You are currently viewing 3 måder at lave speak på din egen video

3 måder at lave speak på din egen video

En god speak er altafgørende for en professionel og overbevisende video. Uanset hvad dit projekt er, så kan du få meget ud af at lave god speak på dine egen video. Her kan du få tips til 3 måder at lave speak på din egen video. 

Husk lydkvalitet!

Lydkvalitet er vigtigt for hvor professionel vi opfatter en video eller en speak. I en hverdag hvor vi er omgivet af perfekt visuelt indhold og perfekt lyd, så vil en middel eller lav lydkvalitet skille sig meget ud fra eventuelle konkurrenter. Derfor er det helt essentielt at have fokus på lydkvalitet når det kommer til speak. Speak er den lyd som er tættest på lytteren i en video, og som tit kan opfattes som eller bruges som fortællestemme, derfor er det uhyre vigtigt at denne faktor er helt perfekt når man skal lave speak på sin video. Her får du nyttige tips til hvordan. 

Find den rigtige stemme

For at din speak skal være vellykket, er det vigtigt at du finder den helt rigtige stemme. En behagelig stemme eller en stemme der formidler lige præcis det du ønsker i din video, er vigtigt for at budskabet bliver som du havde tænkt. Der findes mange arkiver hvor man kan vælge blandt et mangfold af stemmer og stemmeprofiler, for at kunne få den helt rigtige stemme. Læs mere om speak og voice-over her!

Lej et studio

Hvis du gerne vil lave den perfekte speak får du de bedste resultater i et studio. Et studio giver de optimale forhold for at lave den bedste lyd og få din speak ligesom du vil have den. Et studio giver også muligheden for at kontrollere lydniveauer og andre faktorer, der kan afgøre hvordan din speak bliver. Du kan også hyre professionelle teknikere. Dette giver nok det bedste resultat. Hvis du ikke har økonomisk overskud til dette findes der også en anden løsning. 

Brug dit eget udstyr 

Hvis du får fat på hjemmestudioudstyr, kan du lave meget hvis rumforholdene er nogenlunde optimale. Det at spille ind lyd selv er meget billigere end at hyre professionelle til det.