You are currently viewing 5 pastaretter der vil få dine smagsløg til at krible

5 pastaretter der vil få dine smagsløg til at krible

Der er intet som en god tallerken pasta. Uanset om det er en klassisk spaghetti og kødboller eller noget lidt mere unikt som græskar-ravioli, er der en pastaret derude for enhver smag. Og selv om vi alle har vores favoritopskrifter, er det nogle gange sjovt at skifte noget ud og prøve noget nyt. Derfor har GastroKemi samlet en liste med 5 pastaretter, der helt sikkert vil behage dine smagsløg. Så uanset om du er i humør til noget fyldigt og cremet eller let og forfriskende, så har vi styr på det

1. Spaghetti carbonara: Spaghetti carbonara er en klassisk italiensk ret, hvor spaghetti er vendt med en sauce af pancetta og æg. Den er fyldig, cremet og absolut lækker.

2. Græskarravioli med salvie smør: Denne ret er perfekt til efteråret! Raviolien er lavet med frisk græskarpuré og serveres med en sauce med salvie-smør. Den er fyldig uden at være for tung, og salvie supplerer virkelig græskarsmagen perfekt.

3. Pasta scampi: Pasta scampi er en let og forfriskende ret med saftige rejer i en hvidløgs- og hvidvinssauce. Den er enkel, men så smagfuld og helt sikkert en af vores favoritter.

4. Hummer mac and cheese: Hvis du er på udkig efter noget virkelig forkælende, skal du ikke lede længere end til denne hummer mac and cheese. Den er fyldig, osteagtig og fyldt med hummerkød. Stol på os, når vi siger, at den er hver eneste kalorie værd.

5. Krydret thai-nudler: Disse nudler er fyldt med smag takket være den krydrede thailandske chilisauce. De er perfekte til alle, der elsker lidt varme i deres mad, og de er et fremragende måltid til en hverdagsaften, da de er hurtige at lave.

Så der har du det! Vores 5 yndlings pastaretter, der helt sikkert vil behage dine smagsløg. Vi håber, at du vil give dem en chance og lade os vide, hvad du synes i kommentarerne nedenfor. Buon appetito!