You are currently viewing Bitcoins og investeringer

Bitcoins og investeringer

Er du også interesseret i investering, og kan du lide at være med der hvor det sker? Så er bitcoins måske noget for dig. Kryptovalutaen er nemlig slet ikke ude af spillet endnu. 

Bitcoins i udvikling

Investering af penge kan både give spænding i hverdagen, og være roden til flere penge mellem hænderne, hvis det altså går godt. Da systemet i 2009 blev udgivet som open source, var kursen på én bitcoin 0,0001 amerikanske dollars svarende til  0,0007 danske kroner. I løbet af otte år voksede kursen på valutaen kraftigt i værdi. Dermed var én bitcoin i starten af december 19.000 amerikanske dollars værd, altså hvad der svarer til 127.402 danske kroner. Der sker store og uforudsigelige udsving i den famøse kryptovaluta, men kursen for bitcoins har været stigende siden facebook i juni lancerede deres nye digitale valuta Libra. Her kan du læse mere om dette og investering i bitcoins. 

Spænding i hverdagen

En investering kan være en god måde at tjene nogle ekstra penge på, men dyrkes også af mange som en hobby. Det er interessant at følge med i, hvordan éns investering vokser både på daglig basis, men også over årene. At tjekke kursen på sine investeringer kan være som at følge en god fodboldkamp: Der er både chance for, at man kan vinde eller tabe. Dog har man imodsætning til en fodboldkamp her selv en stor finger med i spillet, da man selv vælger, hvornår man køber og sælger. Typisk kan det bedst betale sig at investere, hvis man er klar på at have pengene investeret over en længere periode.