You are currently viewing Bliv klar til en sommer på vandet med din hund: køb en svømmevest

Bliv klar til en sommer på vandet med din hund: køb en svømmevest

Hvis du er typen, der elsker at bruge sommeren på vandet i en lækker båd, hvor du virkelig kan nyde vejret og roen, og du også elsker at tage din hund med, bør du overveje, om du skal investere i en svømmevest til din hund. Det er rigtig hyggeligt at have den firbenede ven med sig, og den nyder det helt sikkert også, og derfor er det vigtigt at passe på den.

Hvornår skal min hund bruge svømmevest?

Svømmevesten, som er en redningsvest til hunden, er en god investering, når i er i nærheden af vand. Ofte forbinder man hunde med svømmeveste med sejlads, og det er bestemt også et sted, hvor det er virkelig vigtigt, at man har investeret i en god svømmevest til hund.

Hvis du har hunden med på tur og bader steder, hvor vandet kan blive vildt, er det også en god idé med en svømmevest til din firbenede ven. Det behøver ikke kun at være på båden, der er brug for det. Hvis din hund for eksempel falder i vandet fra en badebro et sted, hvor der er dybt, er det også en god idé med en svømmevest.

Det skal du overveje, når du køber svømmevest til din hund

Det vigtigste du skal tage hensyn til, når du investerer i en svømmevest til din hund, er utvetydigt, at der er et match mellem din hunds vægt og opdriften. For at svømmevesten fungerer optimalt er det vigtigt, at du køber en vest, som passer til din hunds størrelse. Hvis du køber en vest, som ikke har den optimale opdrift, risikerer du, at din hund ikke flyder, hvis den skulle falde i vandet.

Det næste du bør overveje er hvilken farve, svømmevesten skal købes i. Som med redningsveste til mennesker, er det også her klogt at vælge en farve, som er nem at spotte. For eksempel er grøn eller orange populære farver på redningsveste. Alt hvad der er neon og nemt at se, er et godt valg til redningsvesten.

Noget essentielt ved vesten er, at den gerne skal have et håndtag af en art, en strop eller lignende på den del, der sidder på hundens ryg. Denne del er vigtig fordi, at det kan være svært at få hunden op af vandet igen, hvis det skulle ske, at den falder i. Hvis du er på en båd, er det især vigtigt, så du er sikker på at kan nå din hund for eksempel en bådshage, som du kan gribe fast i stroppen med.