You are currently viewing De 5 bedste streaming tjenester foruden Netflix

De 5 bedste streaming tjenester foruden Netflix

I Danmark er udvalget af streaming tjenester eksploderet og siden Netflix for første gang kom på banen på de danske Tv-skærme, så har kampen om seerne hos streaming tjenesterne været stor.

Til trods for at Netflix var ”den første” og uden tvivl den største streaming tjeneste indenfor film og serier, set ud fra antal brugere, så er det nok også den streaming tjeneste som de fleste har det vanskeligst med.

Vi kender det alle, man sidder og surfer udvalget igennem på Netflix og man bruger næsten længere tid på at finde noget at se, end det tager at se det som man finder og derfor har vi valgt at skrive en artikler og de bedste streaming tjenester som er tilgængelig og relevante i Danmark og for danske seere.

Top 5 bedste streaming tjenester i Danmark

Se vores liste over de 5 bedste streaming tjenester i Danmark baseret på indhold, anmeldelser og ikke mindst pris.

1. Viaplay

Viaplay er en streaming tjeneste som har noget for alle og specielt for de sportsinteresserede. Viaplay har nemlig satset stort på at kunne levere alle de største og mest sete sportsbegivenheder. Udover dette, så indeholder Viaplay også en lang række populære film og serier og i tillæg til dette, så kan du også købe og leje film som ellers ikke er tilgængelige andre steder, med andre ord, Viaplay leverer underholdning til hele familien.

Priser på Viaplay: Prøv gratis i 2 uger, herefter 119,- til 449,- kr. per måned.

2. HBO max

HBO Max er nok en streaming tjeneste de fleste kender til på baggrund af ”Games Of Thrones ”-serien som er blandt de bedst anmeldte og mest sete serien nogensinde. Det er selvfølgelig ikke kun ”Games Of Thrones” som kan ses på HBO Max, de har faktisk et fantastisk stort udvalg af film og serier til hele familien og er blandt de billigste streaming tjenester på markedet.

Priser på HBO max: Prøv gratis I uger, herefter 89,- kr. per måned.

3. Prime Video

Amazon er nok mest kendt som verdens største E-handelsbutik, men de har faktisk udviklet deres egen streaming tjeneste som de kalder Prime Video eller Amazon Prime og her kan du få blot 45 kroner om måneden få tilgang til alt indhold og tusindvis af timers underholdning.

Priser på Prime Video:  45,- kr. per måned

4. TV2 Play

TV-kanalen TV2 har gået over skærmen i de danske hjem i mange år, men det er ikke alt som TV2 står bag, de har nemlig også deres egen streaming tjeneste. Streaming tjenesten som TV2 står bag hedder TV2 Play og her kan du blandt andet finde den populære danske serie ”Klovn” med Frank Hvem og Casper Christensen i hovedrollerne. Også velkendte klassiskere som ”Badehotellet” og nyere serier som ”Minkavlerne” er at finde på den danske streaming tjeneste, TV2 Play.

Priser på TV2 Play: 49,- til 189,- kr. per måned

5. Disney+

De fleste af os har set ”Disney Sjov” som barn og forbinder nok mest Disney med børne-TV og underholdning, men ser man på deres streaming tjeneste Disney+, ja så er indholdet og udvalget godt spredt. Disney+ er blandt andet der, hvor du kan se og streame de populære film fra Marvel som indebærer ”Thor”, ”Iron Man” og ”The Avengers”. Disney+ er altså ikke kun for børn, men en streaming tjeneste for hele familien.

Priser på Disney+: 79 kr. per måned eller 790 kr. per år (65,83 kr. per måned)