You are currently viewing De bedste gaveidéer til personen der har alt

De bedste gaveidéer til personen der har alt

ANNONCE

Julen nærmer sig, og det er ikke for tidligt at overveje årets gaveindkøb. Især ikke hvis du skal købe gaver til nogen, der aldrig ønsker sig noget. Hvad giver man personer, der selv mener at de har alt de har brug for? Det er heldigvis ikke så svært, som det måske lyder. Nettet er fuld af helt geniale opfindelser, man ikke anede fandtes. Og det er lige, hvad det skal handle om i det her indlæg.

Alle gaveidéerene Menkind.co.uk (navnet er misvisende, for der er masser af ting til kvinder også) Priserne står selvfølgelig i pund, så husk at omregne dem til danske kroner. Du kan bruge denne glimrende valutaomregner, der hele tiden bliver opdateret med de seneste kurser.  Fragten til Danmark koster 13 pund. Så længe Storbritannien stadig er medlem af EU skal du ikke betale told og skatter for at få varer derfra ind i Danmark.

Smarter coffee – 2nd generation

En kaffemaskine som ingen anden. Den indbyggede kaffekværn er bare noget af det, der gør maskinen genial. Den helt store fordel er, at den kan styres fra en app til mobilen. Det betyder, at du kan sætte kaffebrygningen i gang, mens du stadig ligger i sengen eller programmere den til at have en kande klar, når du kommer hjem fra arbejde. Er du til stærk eller mild kaffe? Det kan du selvfølgelig også vælge i app’en. Denne vidunderlige maskine for alle kaffeelskere koster ca. 180 pund, men kan ofte findes billigere som gode tilbud.

Dodow

Der findes mange tips og tricks mod søvnløshed. Fælles for de fleste af dem er, at de fokuserer på hvordan du slapper af. Det samme gør Dodow, men på en radikal anden måde. Det er en natlampe, der sender behageligt lys op i loftet. Lyset får dig til at fokusere på vejrtrækningen, og hvordan du går fra 11 til 6 vejrtrækninger i minuttet. Det vil gøre dig mere afslappet, og dermed også sende dig i drømmeland hurtigere. Dodow koster ca. 45 pund.

Master Pan

Hvordan kan man komme en stegepande på en liste over gaveidéer til folk, der har alt? Fordi det er en særlig stegepande. Master Pan er delt op i fem rum, så det er slut med at blande alt sammen. Eksempelvis kan æg, bacon og pølser holdes adskilt så de hver især kan få den opmærksomhed de fortjener. Det er også en enormt praktisk opfindelse, når der skal steges grøntsager. Prisen på Master Pan er ca. 30 pund.