You are currently viewing Det er en god idé at have en opsparing

Det er en god idé at have en opsparing

Kender du det, at ligemeget hvor meget du prøver at spare op, så er det som om, at din opsparing aldrig bliver større? Du lægger gerne et par hundrede kroner eller mere til side hver måned, men der er stadig langt vej endnu, til du har råd til det, du går og sparer op til. 

En god idé at lave en opsparing

Det er en god idé at have en opsparing, hvad enten du sparer op til noget bestemt, eller du bare gerne vil sikre dig at have nogle penge til rådighed i fremtiden, når det bliver relevant.

Der er mange, der starter med at spare op, når de er helt unge. Vi lærer af vores forældre, at vi skal lægge penge ind på vores opsparing. Det er en måde at give os økonomisk sans på, så vi lærer, at man ikke bare kan gå ud og købe lige præcis det, man gerne vil have. Engang imellem kræver det, at man sparer op i god tid i forvejen, hvis man gerne vil have den nyeste Iphone eller det computerspil, vi ved der udkommer i november.

Det er fornuftigt at spare op, men når vi bliver ældre kan det være svært at nå at spare op, fordi vi oftest har mange udgifter i forvejen. Oftest er det også større og dyrere ting, vi sparer op til jo ældre vi bliver, men det er ikke altid at det er nok at spare op. Derfor kan det nogle gange blive nødvendigt med et lån.

Få mere information om kviklån her: https://viewer.ipaper.io/da-dk/kviklan/