You are currently viewing Er det tid til en ny køjeseng til ungerne?

Er det tid til en ny køjeseng til ungerne?

Hvis dine børn har problemer med at sove om natten, eller hvis de vågner op med ondt i kroppen, kan det være tegn på, at det er tid til at købe en ny seng til dem, det kan for eksempel være en køjeseng, børneseng eller juniorseng.

Men hvilken køjeseng skal man vælge?

Det fortæller kroppen dig?

Der er mange forskellige slags senge på markedet til børn, så det kan være svært at vælge den helt rigtige. Det første du skal overveje, er hvilken type seng der passer bedst til dine børn. Er de mest til en blød eller hård seng.

En fast seng, er ofte godt for børn med rygsmerter, da de giver en støttende effekt. Blødere senge er derimod gode for børn, der har problemer med led eller muskler. Du kan også vælge en seng, og så købe en topmadras dertil for at give den fasthed som dit barn bedst kan lide.

Hvor stor skal den være?

Når du har fundet ud af, hvilken type seng de skal have, skal du overveje størrelsen. Har du plads til en køjeseng med dobbeltmadras, eller er en enkel seng nok til dem? Det er også vigtigt at tænke på, hvor meget plads den optager i værelset. Hvis de i forvejen har et lille værelse, kan det være svært at finde plads til en stor seng. Det kan dog være nødvendigt, hvis der skal være plads nok til 2 børn.

Hvilket materiale passer dig bedst?

Derudover skal du overveje, hvilket materiale sengen skal være lavet af. Køjesenge kan være lavet af mange materialer, såsom træ, stål eller plastik. De fleste senge på markedet i dag er dog lavet af stof eller polstring.

Når du har overvejet alle disse ting, kan du begynde at se nærmere på de forskellige senge på markedet. Husk at prøve dem før du køber, så du er sikker på at få den helt rigtige seng til dig.