You are currently viewing Er dit skitøj krøbet siden sidste år?
Foto: Unsplash.

Er dit skitøj krøbet siden sidste år?

Det sker for mange mennesker, at tøjet kryber, når det i en periode ligger gemt væk og man ikke bruger det. Sådan er det også for skitøj, så når sæsonen nærmer sig og man skal afsted til alperne eller et andet sted, kan man pludselig ikke lyne bukserne op eller knappe jakken.

Naturligvis er det ikke tøjet, der er krøbet, men ekstra kilo, der har sneget sig på maven siden sidste skitur. Da må man se, om man kan nå at komme af med dem, så man kan passe sit skitøj, eller også er det måske alligevel tid at få købt noget nyt, hvis man har haft det gamle i mange år.

Skibukserne er det vigtigste

Når man taler om skitøj, er der flere elementer i spil. Det er ikke kun bukser og jakke eller eventuelt en heldragt, man har brug for. Også skiundertøj, og gerne svedtransporterende, skal man sørge for at være klar med, når man skal afsted på skiferie. Bukser og jakke er dog det vigtigste, og hvis man er blevet for tyk til sine gamle, kan man overveje at købe et par skibukser fra Magasinetski

Om man foretrækker bukser og jakke eller en heldragt er smag og behag. Det kan være utroligt dejligt at have en heldragt på, da man kan føle, at man med den har en større bevægelsesfrihed. Netop det at kunne bevæge sig frit, når man suser ned af pisterne er af stor vigtighed, og her må man ikke føle sig hæmmet af sit tøj.

Med bukser og jakke er der dog den fordel, at det kan være lettere at få tøjet af, når man eksempelvis skal på toilettet, men det lader sig naturligvis også gøre med en heldragt. Her krænger man blot overdelen af, og så er man klar.