You are currently viewing Få foldekasser i alle farver hos Little Happy

Få foldekasser i alle farver hos Little Happy

Mangler du god opbevaring til børneværelset eller bare generelt hjemmet så er Little Happys hjemmeside et kig værd. Hos Little Happy har du mulighed for at finde de fineste og farverigeste foldekasser. Foldekasserne kommer i en bred palette af farver, som du nemt kan mix og match på en fin eller sjov måde. Derudover kommer kasserne i tre forskellige størrelser.

Foldekasserne er ikke ligesom de traditionelle transperante opbevaringskasser vi alle kender. Foldekasserne hos Little Happy har et pænt design, som gør, at de ovenikøbet kan lade dem stå fremme og blive en del af indretningen. Kasserne har et pænt design og så er de lavet i høj kvalitet.

Opbevaring til hele hjemmet

Med foldekasserne hos Little Happy har du mulighed for at sprede farve i hele hjemmet. Kasserne kommer i mange forskellige farver så du har rig mulighed for at sammensætte forskellige farver eller give hvert rum i hjemmet en farve hver. Indretning og design er meget individuelt og sådan er det også, når det kommer til de fine og farverige foldekasser.

  • Bryggerset: Kasserne er super gode i bryggerset, her kan de både bruges i de forskellige skabe, til opbevaring af fodtøj, overtøj, vanter osv. De kan også bruges til opbevaringen af vasketøj eller opbevaring af vaskemiddel.
  • Børneværelset: Kasserne er oplagt at bruge på børneværelset. Her kan de bruges til at opbevare alt fra perler til tøj, som ikke passer til sæsonen. Derudover kan de også stilles ved siden af eller på puslebordet, her kan de opbevare de mest nødvendige ting som bleer eller vådservietter.
  • Spisebordet: På spisebordet eller køkkenbordet er det især foldekasserne i small/mini, som er bedst. Her kan de opbevare alle de nips ting, der ikke har nogen fast plads. Det kan være vitaminpiller, fjernbetjeningen osv.

Spred farve i hele hjemmet med foldekasser

Med foldekasserne kan du i hele hjemmet sprede farve og glæde. Kasserne kan bruges i hele hjemmet og så kommer i tre forskellige farver, som gør, at der er opbevaring til alle størrelser – Small/mini, medium/midi, large/maxi.

Small/mini er super god til opbevaring af nips, som ligger rundt omkring i hele hjemmet. Den mindste størrelse er også god ved siden af puslebordet til bleer eller andet.

Medium/midi er god til at organisere skabe og kommoder. Kassen har den perfekte størrelse, som for det meste passer ind i skabe og kommoder, dette sikrer, at tøjet har en fast plads og ikke vælter rundt.

Large/maxi er den største foldekasse og denne er super smart, når større mængder af noget skal opbevares. Det kan være tøj som ikke passer til sæsonen, bøger, legetøj eller puslespil. Derudover kan denne kasse nemt skubbes under sengen eller oven på skabet og dermed altid være nem og hurtig tilgængelig.