You are currently viewing Få julen til at vare helt til påske

Få julen til at vare helt til påske

Nåede du heller ikke at få fat på lakridsjulekalenderen fra Johan Bülow i år, inden den var udsolgt? Måske er det god idé at forberede sig til næste år allerede nu. Så slipper du nemlig for at stå i dagene op til den 1. december uden nogen anelse om, hvilken kalender du skal købe. Her får du derfor en oversigt over de meste spændende julekalendere, du kan få fingrene i. Læs videre og bliv juleinspireret allerede i dag. 

Synes du også, julen sluttede lidt for tidligt sidste år? Du kan få julen til at vare helt til påske ved at undersøge, hvilken julekalender du skal have senere på året. Med denne Julekalender oversigt får du overblik over alle de bedste julekalendere på markedet. Det gælder både dem, du kan spise, men sandelig også dem du på andre måder kan fornøje dig med.  

Lakrids er det nye sort 

Der er ingen tvivl om, at julekalenderen har taget store skridt i sin udvikling siden de glade dage med den traditionelle chokoladejulekalender til en tier. De dage er heldigvis ikke ovre, i dag er udvalget bare blevet så stort, at det næsten er synd at lade sig nøjes med små chokoladestykker, når man kan få så meget mere.  

Johan Bülows lakridskalender er derfor blevet vældig populær de senere år, og har du ikke prøvet den endnu, så er det på tide. Det er ikke lakrids, som vi kender det, men en smagsoplevelse der er helt ud over det sædvanlige. Denne julekalender kan være med til at gøre dagene op til jul helt uforglemmelige.  

Både for børn og voksne 

Julekalenderen har traditionelt set været forbeholdt børn. De dage er heldigvis forbi, og i dag kan du få julekalendere til både børn, unge, voksne og endda også babyer. Der er derfor muligheder for at prøve både øl, kaffe og cider, som man måske aldrig havde troet, man skulle prøve. Og så er der muligheden for at prøve overraskelser fra Sinful, der er af mere pikant karakter.  

Og det er det, som julekalenderen kan. Med en julekalender følger små overraskelser, der glæder og fornøjer på alle de måder den kan. Og det forsøder hverdagen i dagene op til jul. Uanset hvilken julekalender du vælger at bruge dine penge på, kan du være sikker på at blive glædelig overrasket. Og hvem siger, du behøver vente til december? Du har muligheden for at købe din yndlingsjulekalender allerede i dag.