You are currently viewing Gør drømmekøkkenet til en realitet

Gør drømmekøkkenet til en realitet

ANNONCE

Om du bor til leje, skal flytte i hus eller går med tanken om at renovere dit nuværende køkken, så drømmer vi alle om noget unikt og smukt. Det skal være så unikt at det er noget som ingen andre har.

Kigger man hos flere af de større køkkenfirmaer, ser man nymoderne køkkener med integrerede hvidevarer og flot stilrent design. Desværre ligner det alt sammen hinanden, flotte men på ingen måde unikke.

Håndlavede køkkener er vejen frem

Hvis man ønsker at gøre det unikt og personligt og give sin venner og bekendte den her “wow” reaktion, når de ser det for første gang. Så skal man overveje at tage et kig ind hos Handcrafted Interior.

Det danske firma er stiftet tilbage i 2014 og er drevet af et ungt og innovativt team som har stor fokus på smukt design i træ. Alle deres køkkener er unikke på hver deres måde og skræddersyer det til lige præcist dine behov og ønsker.

Køkkenet bliver skåret, slebet og tilpasset på et professionelt værksted i Letland som består af 35 dygtige snedkere. Lige præcis dette værksted blev valgt for at kunne tilbyde kunderne de bedste og mest konkurrencedygtige priser.

Hvordan foregår det?

Hos Handcrafted Interior er der ingen prisliste man kan hente ned, det skyldes at alle deres køkkenløsninger er håndlavede, hvorfor at priserne kan variere alt efter mål og størrelser.

For at komme igang skal man tage kontakt til Handcrafted Interior for at få en snak om ens tanker om drømmekøkkenet. Vælger man at gå videre kommer en ekspert ud og måler køkkenet op ned til mindste millimeter, for at det bliver helt perfekt og præcist.

Køkkenet samles mere end én gang

Efterfølgende sendes ordren ned til værkstedet i Letland hvor alle elementerne skæres, slibes og samles. Når alt er skåret og færdiggjort bliver køkkenet sat sammen og samlet, dette bliver gjort for at være helt sikker på at målene er lavet helt korrekt.

Herefter bliver køkkenet skilt ad igen og sendes nu afsted til Danmark og bliver herefter sat op af nogle af de selv samme snedkere som har skåret køkkenet til dig.

Handcrafted Interior tager hånd om kunden og følger dig igennem hele processen indtil dit eksklusive, unikke og nye lækre håndlavede køkken står i dit hjem.