You are currently viewing Guide: Tag en slapper med en mineferie

Guide: Tag en slapper med en mineferie

Alle har brug for en lille pause fra hverdagen i ny og næ. Det er ikke sikkert, at du er en af de heldige som har ferie i en hel uge i efteråret, men måske kan du alligevel få presset en fridag ud af kalenderen. For det er vigtigt at holde fri, og få slappet godt og grundigt af. Du behøver ikke rejse til sydens sol, for at blive forkælet. En tur i sommerhus i Danmark, kan skam også noget. Læs med her.  

Book et lækkert ophold 

Hvis der rigtigt skal kræses om detaljerne i forhold i forkælelses, så kan du med fordel booke et spaophold på et af landets mange spahoteller. Man kan ofte få en pakke, hvor overnatning, morgenmad, spa og eventuelt lækker middag er inklusiv. Med sådan en pakke, er der nærmest garanti for, at du/I kommer helt ned i gear.  

Hvis I hellere er til ferielejligheder eller huse, så kan i eventuelt kigge efter et sommerhus, som både har pool, sauna eller spa. Tag et par dejlige dage ved vesterhavskysten og mærk naturen, hvis I er til dette.  

Tilbage til arbejdet 

Mon ikke du/I er godt udhvilet og klar på nye udfordringer når I skal tilbage igen. Måske er der nogle ting der lige skal styr på, før hverdagen atter starter. Det kan være, at der er udstyr som for eksempel slamsuger slanger, som skal bestilles hjem før du kan starte arbejdet op igen. Det kan også være, at der er andre gøremål. Hvis du har mulighed for det, så kan det være en god idé at sætte en ekstra dag af til planlægningen inden, at du starter arbejdet op igen. En ekstra fridag til lige at få styr på det sidste inden en hverdag igen starter op på ny.