You are currently viewing Find den rigtige børs til at handle med kryptovaluta

Find den rigtige børs til at handle med kryptovaluta

Hvis du gerne vil investere dine penge, er ét af de første skridt at finde den rette børs. Når det kommer til handel med de mindre kryptovalutaer, er Binance en af de bedste børser på markedet. Her kan du nemlig handle med de mere sjældne kryptovalutaer, der ikke kan erhverves på de mere konventionelle børser. Læs mere om Binance her.

Mere om Binance

Som nævnt har du mulighed for at handle med de mere sjældne kryptovalutaer på Binance. Derudover modtager børsen kun kryptovaluta. Det betyder med andre ord, at du altså enten skal have kryptovaluta eller købe nogle på en anden side først. 

Det lyder muligvis lidt besværligt for dig, men det giver folkene bag siden langt mindre bureaukratisk besvær, når al handlen foregår med kryptovaluta. 

Sådan startede Binance

Binance blev etableret i år 2017. Det er altså en ret ny børs sammenlignet med andre. Børsen blev startet af en kinesisk udvikler, der befandt sig i Hong Kong. Kort efter opstarten blev hele virksomheden dog flyttet til Japan, da landet har langt mere fordelagtige regler end Kina, når det kommer til handel med kryptovaluta.

Fordelene ved Binance

På Binance har du mulighed for at investere i kryptovaluta, der ikke er steget meget i værdi endnu. De største spillere inden for kryptovaluta er allerede steget meget siden de blev børsnoteret. Hvis du derfor håber, at du kan komme med på næste bølge inden for kryptovaluta, er Binance den rette børs.

Her har du nemlig mulighed for at finde de mindre udbredte kryptovalutaer og så investere i dem, inden de bliver udbredte og populære. 

Lave gebyrer

En anden stor fordel ved Binance er, at platformen opererer med lave gebyrer. Blandt andet skal du kun betale 0,1%, når du gerne vil købe en ny valuta.