You are currently viewing Har du tabt din telefon?

Har du tabt din telefon?

Engang gjorde det ikke noget, hvis man tabte sin telefon. I dag kan et fald selv fra en lav højde smadre telefonen, hvis du er uheldig. Men en ny telefon koster mange penge.

Tabet

Vi kender det alle sammen. Kommer man bærende med en stor bunke af ting, hvor telefonen på en eller anden måde ligger gemt i stablen, kan den, på grund af dens lille størrelse, hurtigt glide ud og lande på gulvet.

Lander din telefon på gulvet sker det ofte, at den lander med skærmen nedad. Det kan være et skræmmende øjeblik, når du skal vende din telefon for at se, om der stadig er gang i den.

En ny telefon

Det kan sagtens ske, at din telefon går så meget i stykker, at det bedre kan betale sig at købe en ny telefon end at få den gamle repareret. Skal du have en ny telefon, kan du tage et SMS lån trods RKI.

Online lån trods RKI kan være en mulighed, hvis du ikke har penge nok, men du skal naturligvis ikke optage et lån, hvis du ikke kan betale det tilbage. For at sikre dig, at du kan betale dit lån tilbage, bør du kigge på lånets renter og gebyrer.