You are currently viewing Helt normale ting, som vi aldrig taler om

Helt normale ting, som vi aldrig taler om

Der er utrolig mange normale ting, som man aldrig taler med hinanden om, fordi det ofte er lidt pinligt at indrømme, at man gør det ene eller det andet. Det kan f.eks. være, at man elsker at sidde og se Paradise Hotel, fordi man godt kan lide at føle sig klogere end alle andre, eller det kan være, man piller næse i tide og utide af ren vane. Der er mange vaner og ting, som man er helt normale at have, men som ikke er noget, man taler højt om, og her er det bare rart at vide, at man ikke er alene om sin lille last.

Reality giver mange en stor tilfredsstillelse

Selvom man er rigtig voksen med arbejde, hus, bil og familie, så er der rigtig mange, der nyder at se et godt realityprogram i fjernsynet. Hvad enten dette er i form af Familien fra Bryggen, Ex on the Beach eller noget helt tredje, så giver det ofte en stor tilfredsstillelse at kunne sammenligne sit eget liv og sin egen levevis med andre, fremmede menneskers ditto. Det er med andre ord helt normalt at se disse programmer for at kunne hæve sig lidt over alle andre, men det er ofte ikke noget, der lige bliver sagt højt til diverse familiefrokoster, fordi man skammer sig lidt over det. Man er dog langt fra alene med sin lille last, og seertallene på programmerne tyder da også på, at mange danskere nyder et godt grin og et godt skud reality i ny og næ.

Rollespil og andre påfund i soveværelset er også helt normalt

Mange mennesker har en trang til at forny deres sexliv indimellem, hvilket også er sundt at gøre, men som man ikke lige snakker højt om. Det er ikke desto mindre meget normalt at ty til f.eks. rollespil eller sexlegetøj for at friske oplevelsen i soveværelset lidt op, og der er faktisk et stigende antal danskere, der går i denne retning. Selvfølgelig snakker man ikke højt om de ting, man foretager sig i privaten, men en del mennesker tror faktisk, at det er unormalt at bringe elementer ind i sexlivet for at friske det lidt op. Dette kunne dog ikke være længere fra sandheden, og det er derfor en helt normal ting, som man ikke skal gå og skamme sig over.

Dårlige vaner, som er lette at skjule

I en helt anden boldgade, når det kommer til helt normale ting, man ikke snakker højt om, har vi de dårlige vaner, der har indprentet sig i vores bevidsthed. De dårlige vaner kan komme til udtryk ved vores indtag af slik og sodavand, eller det kan være, at man bider negle af den ene eller den anden grund. Der er utrolig mange dårlige vaner, og selvom det faktisk kan være gavnligt at snakke med andre om sine vaner for at kunne blive fri for dem, så er det ikke noget, man snakker højt om. Dette skyldes som regel, at man ikke vil virke viljesvag overfor dem, man er i rum med, men vejen ud af en dårlig vane kan faktisk ofte starte med erkendelsen overfor andre. Dårlige vaner er helt normale, men det er ikke noget, der lige bliver snakket højt om.