You are currently viewing Hold øje med de gode sommertilbud!

Hold øje med de gode sommertilbud!

ANNONCE

Har du også valgt at droppe charterrejsen i år? Spekulerer du nu på, hvad du så skal tage dig til med dine tre ugers ferie? Måske har du allerede ligget på sofaen og tænkt i tre dage. Drop den dårlige samvittighed og gå istedet på tilbudsjagt! Sommer er lig med tilbud, på alt det du ikke vidste du manglede.

Der er ikke kun højsæson for rejser. Højsæson gælder også for tilbud, som typisk følges hånd i hånd med højtider, begivenheder og de øjeblikke hvor vinter bliver til forår og forår bliver til sommer.

De særlige tilbudstrickere
Jul, påske, Sankt Hans, studenterugen, skolestart, Mortens Aften og naturligvis sommerferien. Listen over tilbudstrickere er lang og holder du et skarpt øje, er der masser af penge at spare ved at benytte disse øjeblikke på at shoppe.

Hold øje med tilbudsaviserne
Der er mange steder, hvor du kan finde de gode tilbud. Supermarkederne er et godt sted at starte. Særligt madvarer og såkaldte “spot-varer,” nipsting, sæsonbetonede produkter og eksklusive varer til nedsatte priser kan du med fordel gå efter. Hold øje med supermarkedernes tilbudsaviser. Har du fravalgt dem i postkassen, kan du altid finde dem elektronisk på nettet.

Tilmeld dig tilbudsagenter
Udvalgte hjemmesider med fokus på netop gode tilbud er et andet sted, du bør holde øje med. Eksempelvis kan du her tilmelde dig med din mail, og få besked når der er fordelagtige tilbud. Det gælder både enkelte produkter indenfor elektronik, bolig og helse, men også indenfor servicebranchen. Hvorfor ikke få pudset vinduerne til en slik, denne sommer?

Besøg de store shoppingcentre
Shoppingcentrene er ligeledes et godt sted at tilbringe sommeren, hvis du på forhånd har droppet sommerhus og strandbesøg. Eller hvis vejret ikke er til udendørs aktiviteter. De store shoppingcentre holder gerne ugelange tilbud i alle deres butikker hvor du kan indhente rigtig store procenter. Overvej om du kan samle nogle af dine indkøb til en enkelt dag i et center og lav en dag ud af det.

Butikkernes fødselsdage
En mindre eksotisk højtid, der også gerne giver nogle fordelagtige tilbud, er butikkernes egne fødselsdage. Ind imellem kan man godt føle at butikskæder som Føtex, Bilka og Jysk fejrer fødselsdag lidt mere end én gang om året, men istedet for at vende øjne af den overflod af flag og confetti, du skal kæmpe dig igennem for at finde tomater eller toiletbørster, bør du istedet lede efter de skarpe tilbud. Var der nogen, der sagde: “Nye havemøbler til næste sommer”?