You are currently viewing Hvilke fodboldklubber har flest fans?

Hvilke fodboldklubber har flest fans?

Det smukke fodboldspil er elsket af milliarder af mennesker rundt om i verden. I Europa findes nogle af de mest populære fodboldklubber i England, Spanien, Tyskland, Italien og Frankrig. Men hvilken europæisk fodboldklub har flest fans. Det kigger vi på i denne artikel.

1. Manchester United – England

Med over 650 millioner fans på verdensplan er Manchester United den mest populære fodboldklubber i verden. Klubben har en rig historie, der omfatter 20 engelske ligatitler og 3 Champions League-triumfer. Old Trafford, klubbens hjemmebane, er også et af de største fodboldstadions i verden med en kapacitet på over 75.000 mennesker.

2. Real Madrid – Spanien

Real Madrid er en anden global megaklub, når det kommer til fodbold. De spanske giganter har vundet intet mindre end 35 La Liga-mesterskaber og 14 Champions League/Europa Cup-titler. Med en anslået fanskare på 450 millioner mennesker på verdensplan er det ikke underligt, at Real Madrid er en af de mest populære fodboldklubber på planeten.

3. Barcelona – Spanien

Barcelona er endnu en spansk gigant, når det kommer til både La Liga og europæisk fodbold. Den catalanske klub har vundet svimlende 26 La Liga-titler og 5 Champions League-trofæer i deres glorværdige historie. De er også en af de kun tre klubber, der har vundet alle tre store UEFA-klubkonkurrencer (UEFA Champions League, UEFA Europa League og UEFA Super Cup). Det anslås, at Barcelona har omkring 350 millioner tilhængere på verdensplan.

4. Bayern München – Tyskland

Bayern München er Tysklands mest succesfulde fodboldklub med hele 32 Bundesliga-titler og 6 Champions League/Europa Cup-trofæer. De bayerske giganter har vundet Bundesligaen de sidste 10 år i streg. Alt i alt anslås det, at Bayern München har omkring 290 millioner fans på verdensplan.

5. Arsenal – England

Arsenal runder vores liste over Europas mest populære fodboldklubber af. The Gunners har vundet 13 engelske ligatitler og 14 FA Cups i deres historie. De er også en af kun fem klubber, der har vundet begge de store UEFA-klubkonkurrencer (UEFA Champions League og UEFA Europa League). Arsenal har en anslået fanskare på 240 millioner mennesker på verdensplan.

Europa hjemsted for nogle af de mest populære fodboldklubber i verden. Disse klubber kan prale af at have en global tilhængerskare på flere hundrede millioner – et bevis på, at det smukke spil, som vi alle kender og elsker, har en virkelig global rækkevidde.

Læs flere nyheder om fodbold og fans på fannews.dk