You are currently viewing Indret med en personlig stil og vær med på moden

Indret med en personlig stil og vær med på moden

Interesserer du dig for boligindretning og interiør? De sociale medier har gjort det lettere at følge med i, hvad der rører sig indenfor diverse boligtrends og interiør. I dag behøver man ikke at købe boligmagasiner, for at finde ud af hvad der trender i øjeblikket, i stedet kan man logge på de sociale medier og følge diverse boligblogs eller online boligmagasiner. De sociale medier har samtidig gjort det lettere at dele ud af personlig indretning og styling, og der dukker flere og flere profiler op med fokus på boligindretning og interiør, som har til formål at inspirere og dele ud af tips og tricks til indretningen. 

Når personlig indretning hitter

Førhen dikterede ugebladene i langt højere grad, hvad der var på mode indenfor boligindretning. I dag kan man stadigvæk hente masser af inspiration i boligmagasinerne, men det er i langt højere grad blevet moderne at indrette med en personlig stil. Det er særligt de sociale medier, vi har at takke for, at en personlig indretningsstil er kommet på mode igen. Selvom de sociale på mange måder opfordrer til, at man skal indrette med en personlig stil, så kan man stadigvæk se, at der er nogle boligtrends, der går igen blandt de mange boligindretnings-profiler.

Særlig er det vitrineskabet, der har fået en opblomstring takket være de sociale medier. Vitrineskabet er kommet på mode igen, og det er blevet et eftertragtet møbel, som man efterhånden kan finde hos alle de store boligprofiler på de sociale medier.

Rundt omkring på de diverse boligprofiler kan man finde vitrineskabe i alle mulige afskygninger, og der er ingen tvivl om, at vitrineskabet er en af de største trends indenfor boligindretning i øjeblikket. Hvis du også er på udkig efter et vitrineskab at pryde indretningen med, så har Packhouse heldigvis et stort udvalg af vitrineskabe, her finder du blandt andet vitrineskabe fra mærket Nordal.

Hvad enten du er på udkig efter et Nordal vitrineskab eller et sort vitrine skab, så har Packhouse sikkert et vitrineskab, der kunne passe perfekt ind hjemme hos dig. Hvis du indretter med naturlige materialer i din bolig, så har packhouse også et Eg vitrineskab.

Det er blevet moderne at udstille nipsting og andre finurlige genstande i hjemmet, og det er især derfor, at vitrineskabe er kommet på mode igen. Vitrineskabe behøver ikke kun at være til opbevaring af glas og andre køkkenelementer, det er derimod moderne at bruge vitrineskabet som en udstillingsmontre til alle de ting, man er glad for at kigge på.