You are currently viewing Kaffemaskiner i en test ud over det normale

Kaffemaskiner i en test ud over det normale

En god kop kaffe, det er noget de fleste forstår. Og vi forstår det som noget helt igennem godt. Mange af os ville slet ikke kunne vågne om morgenen uden en kop kaffe. En god kop kaffe er endnu bedre. Hvis man vågner op til en god kop kaffe, så er dagen godt begyndt. Og mange mennesker drikker mange gode kopper kaffe hver dag. Det kvikker op og holder os vågne og fokuserede på jobbet. Man laver det bedst på en god kaffemaskine. 

En kaffemaskine er fast inventar i de fleste hjem i Danmark, men hvilken kaffemaskine er så den bedste? Det er der lavet en grundig test af hos reoverview.dk. Her har man sammenlignet 61 forskellige kaffemaskiner på baggrund af 72 tests og mere end 128 tusind brugeranmeldelser. Her har man testet i flere kategorier. Det er spændende læsning, hvis man står og skal købe ny kaffemaskine. Ja, også for os almindeligt kaffeglade mennesker er der nyttig viden her. 

Mange typer og modeller 

Vi kender alle sammen de almindelige filterkaffemaskiner. Det er nok de mest almindelige, og de står stort set i alle hjem, landet over. Derudover findes der fuldautomatiske kaffemaskiner, indbygningskaffemaskiner og semi-automatiske espressomaskiner, så der er noget at vælge imellem, hvis man er en kaffeglad person. Det er spændende at se hvilke kaffemaskiner, der scorer flest point i testen. Og det er især interessant at se på priserne. 

Philips løber med førstepladsen i den mest almindelige kategori. Deres filterkaffemaskine scorer nemlig højst i testen. Tæt efterfuldt af Russel Hobbs Retro og Melittas Enjoy Top Therm. Læs selv videre og se hvad der så kommer. Du kan klikke på hver enkelt model og finde priser i forskellige butikker, så du kan anskaffe din favoritkaffemaskine til favorabel pris. Mon ikke det skulle være muligt for dig at finde den rigtige kaffemaskine her? 

Kaffeglæde med kaffeglæde på 

Måske er du kræsen med kaffe? Flere og flere vil godt betale lidt ekstra for at få endnu bedre kaffe end den sædvanlige filterkaffe. De køber espressomaskiner og andre, mere avancerede modeller. Der er et stort marked for alle slags kaffemaskiner, for vi elsker kaffe i Danmark. Og hvis man er glad for en god kop kaffe, så skal man da også have en kaffemaskine, der kan opfylde behovet. Det er virkelig noget man kan nørde over, og der bliver da også nørdet igennem hos selvbestaltede baristaer landet over. 

Nyd den varme drik 

God, varm kaffe kan man ikke få for meget af. Eller jo, det kan man faktisk, men de fleste kan tåle en del. Kaffen er den lille forkælelse i hverdagen, som giver mod og energi. God kaffe skærper koncentrationen og holder humøret højt.