You are currently viewing Kan man købe snus på nettet?

Kan man købe snus på nettet?

Snus er et produkt, der i mange år har været populært. I dag er det dog ikke længere lovligt at købe og sælge snus. Derfor kan det ikke længere lade sig gøre at købe snus i danske butikker.

Det har naturligvis medført, at folk ønsker at vide, om man kan købe det på nettet. Det er dog heller ikke muligt at købe tobaksproduktet på nettet, da det hverken er lovligt at sælge i butikker eller på nettet.

Har du været vant til at tage snus, er du derfor nødt til at finde et andet alternativ. I denne forbindelse er der flere muligheder. Langt de fleste af dem, der før i tiden har taget snus, har valgt at skifte til de såkaldte nikotinposer.

Nikotinposer kan købes på nettet

Det er ikke muligt for dig at købe snus på nettet. Uanset hvordan man gør, er det nemlig ikke lovligt at sælge det i Danmark.

Til gengæld kan du vide dig helt sikker på, at du kan købe nikotinposer på nettet. Er du en af dem, der har valgt at skifte snus ud med nikotinposer, kan du derfor få fyldt lageret op, ved at handle på nettet.

Der er flere fordele ved at gøre dette, men det er dog især prisen, der gør, at folk vælger at handle på nettet. Har du selv et ønske om at købe nikotinposer til de bedst mulige pris, skal der derfor ikke herske tvivl om, at du bør handle på nettet.

Hvorfor kan man ikke købe snus i Danmark?

Som der er givet udtryk for før, så er det ikke lovligt at sælge og købe snus i Danmark. Derfor er det altså ikke muligt at købe det på nettet eller i en fysisk butik.

Der er dog ikke den store forskel på snus- og nikotinposer. Derfor er det ikke alle, der har en forståelse for, hvorfor det egentlig er lovligt at sælge den ene type pose, når det er lovligt at sælge den anden type.

I bund og grund handler det dog om, at snus har et indhold af tobak. På trods af, at der er nikotin i en nikotinpose, er der ikke tobak i. Det er det, der adskiller de to ting – og det er også det, der gør, at det er lovligt at sælge den ene type pose.

Mange kalder dog nikotinposer for snus

Der er rigtig mange, der kalder nikotinposer for snus. Derfor er der også mange danske webshops, der reklamerer med, at de har et udvalg af snus. Det betyder dog ikke, at du kan købe snus hos disse webshops.

Derimod vil der være tale om nikotinposer, der – som sagt – minder rigtig meget om snusposer, men dog ikke er helt det samme. Finder du et sted, hvor det angives, at der er tale om snus, er det derfor sandsynligvis nikotinposer.

De to typer poser bliver der anvendt på præcis samme måde, hvilket også er en af årsagerne til, at der er rigtig mange, der tror, at det faktisk er samme produkt med to forskellige navne.