You are currently viewing Klæd dig fornemt på i det nye år

Klæd dig fornemt på i det nye år

Blev dine julegaver ikke som håbet? Fik du igen sorte sokker og en jakke uden ærmer? Så kan det være, du skal handle i Mette P’s webshop i stedet for. Her finder du nemlig alle de smarteste mærker til alle årstiderneSå kan du klæde dig smart på hele året rundt. Læs videre og få inspiration til, hvordan du går året og foråret i møde.  

Hvilke trends tror du kommer til at slå igennem i 2021? Hvis du gerne vil finde ud af det, kunne du jo tjekke Mette P’s webshop ud. Det kunne eksempelvis være jakker og veste fra Global Funk, der bliver den helt store dille i det nye år. Via linket kan du på egen hånd se, hvordan jakkerne og vestene sidder, så du kan gøre dig et indtryk af, hvad du kan vælge imellem.  

Det bedste ved Global Funk er, at de ikke bare holder fra sæson til sæson, men de også er tidløse i deres design. De har specialiseret sig i blandt andet jeans og overtøj, og det kommer aldrig til at gå af mode. Så hvis du handler Global Funk, så får du tøj, der kan holde i mange år fremover, indtil du får lyst til at prøve noget nyt.  

Det bæredygtige valg  

Vi kan ikke længere være i tvivl om, at fremtiden bare ser lidt grønnere ud. Det kræver selvfølgelig, at vi ofrer os lidt, når det kommer til vores tøjvalg. Det vigtigste, du som forbruger kan gøre, er at handle lokalt og langtidsholdbart med fokus på gode materialer og kvalitet.  

Har du muligheden for at købe fra danske designere og producenter, så overvej det. I stedet for at dit tøj skal importeres fra den anden side af kloden, så find en tøjproducent tættere på. Her vil Vestjylland altid slå Vietnam. Det hjælper ikke bare på klodens ressourcer, det hjælper faktisk også til den lokale økonomi.  

Hold fokus på den gode kvalitet. Her kan det faktisk betale sig at betale lidt ekstra for materialerne omend det er tøj eller en sækkestol fra fatboy, frem for at du køber noget billigt, som så går i stykker efter et halvt års tid. Så hellere have noget, du kan beholde over en årrække, og som du kan bruge igen og igen. 

Jo længere tid et stykke tøj holder, jo mindre behøver du at bruge på nyt i fremtiden. Det kan altså være det rigtige valg ikke bare for klimaet og kloden, men også for din pengepung.