You are currently viewing Kom godt i gang med aktieinvestering – 3 gode råd!

Kom godt i gang med aktieinvestering – 3 gode råd!

Ikke alle er lige langt med, når det kommer til aktier. Selvom online investering er blevet mere og mere populært, er vi stadigvæk nogle, der synes, at det er lige lovligt indviklet. Hvis du gerne vil i gang med at investere i aktier, har vi 3 gode start-råd. Dem får du her!

Lav noget research
Før du går i gang med at investere i aktier, er det en god idé, at du sætter dig ind i alle de forskellige investeringsmetoder og aktier, du kan handle med. Der findes mange forskellige måder du kan investere på og mange begreber og termer, du skal have styr på, så du ikke forvilder dig ud i noget, du ikke har forstand på. Ved du eksempelvis hvad daytrading betyder? Hvis ikke kan du læse mere om det her.

Bed en erfaren om råd
Hvis nogen i din omgangskreds handler med aktier, anbefaler vi at du spørger vedkommende til råds. Én ting er at læse en masse artikler om aktieinvestering. Noget andet er at have mulighed for at stille uddybende spørgsmål og få gode råd fra en erfaren investor. Benyt dig af lejligheden, hvis du kender én, der kan være dig behjælpelig.

Start småt ud
Der er ingen grund til at satse alt hvad du ejer på din første investering. Du kan komme langt for et par hundrede kroner, så gør dig selv den tjeneste at investere småt til en start og øg så din investering, når du har fået styr på hele systemet.