You are currently viewing Lad ikke livet glide forbi din næse

Lad ikke livet glide forbi din næse

Det føles som om, at årene går hurtigere og hurtigere, jo ældre man bliver. Det er ikke lang tid siden, at det var sommer, men nu er der ikke længe til at butikkerne begynder at sælge julepynt.

Sæt pris på hver enkel årstid

Det kan være skræmmende at føle, at livet glider forbi, uden at man overhovedet lægger mærke til det. Du føler sikkert ikke, at det var mange år siden, at du var teenager, men pludselig står du med partner, børn og hus.

En måde at undgå denne følelse på, er ved at sætte pris på hver enkel årstid. Sørg for at adskille de forskellige årstider. Således at du, når det er sommer gør alt, hvad du kan for at nyde dette. Det kan betyder sene aftengåture og lange dage på stranden. Gør det samme med de andre årstider. Blot med aktiviteter, der passer til vejret i den pågældende sæson.

Dyrk vinterhalvåret

Så småt er varmen ved at forlade os, og skal du følge overstående råd, betyder det altså, at du skal begynde at dyrke nogle andre aktiviteter. Her kan du læse om, hvad du kan lave i julen. Så længe du laver noget, som du holder af, kan det ikke gå helt galt.