You are currently viewing Rejseformer du skal prøve i 2022

Rejseformer du skal prøve i 2022

I denne rejseguide ser vi nærmere på 5 rejseformer som du skal prøve i 2022. Er du træt af klassiske storbyferier, så er denne artikel noget for dig.

Vi tager et kig på backpacking, camping, glamping, interrail og roadtrip i USA.

Backpacking

Backpacking er for dig der gerne vil ud at opleve verden på en anden måde. Du slæber ikke rundt på en kuffert fuld af ekstra tøj og makeup – du rejser let og elegant med blot et par basale fornødenheder i din rygsæk. Backpacking handler om at få mest muligt ud af dine rejseoplevelser ved at være fleksibel og tilpasningsdygtig.

Camping

Camping er for dig der gerne vil tage naturen med på ferie. I stedet for at bo på et hotel eller i et feriehus, så slår du teltpælene ned og camperer under åben himmel. På den måde kan du komme helt tæt på naturen, og samtidig få en unik ferieoplevelse.

Fordelen ved camping er også, at du kan blive i Danmark. Der findes fantastisk mange gode campingpladser i hele Danmark og du kan få en god weekend eller uge på camping uden at sprænge banken. 

Nogle af de bedste camping steder i Danmark findes i Skagen, ved Vesterhavet og på Bornholm.

Glamping

Glamping er for dig der drømmer om at campere, men ikke helt kan afvige fra din komfortable hotelferie. Glamping handler om at kombinere det bedste fra to verdener – du får en unik og autentisk ferieoplevelse, men samtidig er der ikke gået på kompromis med komforten.

Glamping står for glamour-camping, så du kommer ud i naturen og ned i tempo, men kan stadig få en fantastisk nats søvn i en lækker seng.

Ikke at man nødvendigvis sover dårligt, når man er på camping, men hvis du er et luksusdyr, så er glamping måske noget for dig.

Interrail

Interrail er for dig der drømmer om at rejse rundt i Europa, men ikke vil spendere alverden på transport. Med et Interrail pas kan du rejse så meget eller lidt, du ønsker – og det er helt flexibelt hvilke lande og byer du rejser til.

Det er en klimavenlig rejse, hvor du vitterligt kan stå af og opleve nye steder, når du vil.

Roadtrip i USA

Roadtrip i USA er for dig der drømmer om at opleve den amerikanske kontinent på en anden måde. Med et roadtrip får du mulighed for at se mange forskellige steder, og samtidig få en unik ferieoplevelse. Du bestemmer selv tempoet, og kan stoppe af så ofte du ønsker.

Hvilken rejseform vil du prøve i 2022?