You are currently viewing Ridestøvler til vinterbrug: Hvorfor du har brug for et par

Ridestøvler til vinterbrug: Hvorfor du har brug for et par

Du kan ikke bare have alle sko på, når du skal ride til hest. Du har brug for støvler, der er lavet til opgaven, og det er det, ridestøvler er. De er specielt designet til at give dig den bedste ydeevne, mens du sidder i sadlen. Ikke alene har de en hæl, så du ikke glider, men de har også en tynd sål, så dine fødder ikke bliver for tunge. Der findes både ridestøvler med langt og kort skaft, som har hver deres fordele, alt efter hvilken slags ridning du skal ride. Så hvis du er på udkig efter et par gode vinterridestøvler, så læs endelig videre!

Hav kvalitet i baghovedet
Der er et par ting, du skal overveje, når du vælger det rigtige par vinter ridestøvler.
Det første er, hvilken type ridning du skal udføre. Hvis du for det meste bare går rundt på din hest, er et par gode læderstøvler nok. Men hvis du er til konkurrence- eller eventing ridning, har du brug for noget med lidt mere støtte til anklerne. Du bør måske også kigge efter vandafvisende eller vandtætte støvler, hvis du ved, at du kommer til at ride meget i våde omgivelser.

Tænk over vejrforholdene
Den anden ting, du skal tænke på, er, hvilket klima du bor i. Hvis det er koldt og snedækket, hvor du bor, skal du sørge for, at dine støvler har en god isolering og er vejrbestandige mod elementerne. Og endelig, overveje, om du skal køre i mørke eller om natten. Hvis det er tilfældet, skal du vælge et par med reflekterende materiale, så det bliver lettere for andre at se din hest på vejen.

Tak for at du læste med i dette blogindlæg – vi håber at du har fundet inspiration!