You are currently viewing Sådan får du et sundt hår

Sådan får du et sundt hår

Vores hår har rigtig meget at sige, når det kommer til vores generelle udseende. En dårlig hårdag kan ødelægge vores udseende, hvilket går meget ud over vores selvtillid den dag. Læs denne artikel for at få nogle gode råd til hvordan du holder dit hår sundt og frisk, så du undgår alt for mange dårlige hårdage.

Brug en god shampoo

Det kan være meget fristende at bruge de billige shampooer, som man kan finde nede i det lokale supermarked. Disse er trods alt meget billige og kan ofte fås på tilbud. Og så stor forskel er der vel heller ikke på shampoo?

Der er faktisk utrolig stor forskel på shampoo, alt efter hvilket mærke man køber det i. Det kan godt betale sig at bruge penge på at købe en Kevin Murphy shampoo, som er en kvalitetsshampoo, fremfor at lade sig nøjes med de billige produkter man finder nede i supermarkedet.

Du vil formentlig også hurtigt kunne se forskel på dit eget hår, når du vælger at bruge lidt flere penge på, de hårprodukter du bruger. Det kan både blive tykkere og skinne en del mere og dermed kommer til at se en del sundere ud.

Vælg hårprodukter der passer til dit hår og hovedbund

Vi mennesker er ikke en tro kopi af hinanden og har alle forskellige behov, når det kommer til skønhedsprodukter. Det er blandt andet derfor, at man kan finde forskellige cremer til tør hud, normal hud og fedtede hud. Den samme forskel gør sig gældende når det kommer til dit hår og hovedbund.

Tør hovedbund er en ting mange mennesker døjer med og kan være et symptom på, at du bruger den forkerte shampoo eller andre hårprodukter. Prøv selv at eksperimentere med nogle forskellige hårprodukter eller tag en snak med ekspedienterne nede i en butik, hvor de sælger hårprodukter i forskellige kvaliteter og til forskellige hårtyper. De kan ofte guide dig frem til nogle produkter, som kan hjælpe dig med dit problem.

Du kan alternativt også vælge at tage en snak med frisøren, næste gang du er nede og få en klipning. Frisøren har trods alt en uddannelse indenfor hår og kan give dig en masse gode råd om, hvad du skal gøre for at få et sundere hår.

En tredje mulighed er at spørge ad inde på diverse grupper på sociale medier, hvor sådanne problemer bliver diskuteret. Nogle gange kan man lære meget af andre mennesker, som har haft samme problem, som man selv døjer med for tiden.