You are currently viewing Sådan shopper du på de bedste webshops i USA
Usa puzzle flag

Sådan shopper du på de bedste webshops i USA

ANNONCE

Man siger af og til, at alt er større og vildere i USA. Sådan er det også omkring nethandel. Amerikanerne har så mange muligheder og helt ekstremt mange lækre ting at købe på nettet, som vi heroppe i det kolde nord normalt kun kan drømme om. Umiddelbart tænker man ikke, der kan være så stor forskel på det man kan købe i Danmark og USA. Verden er jo blevet globaliseret og alt det der.

Alligevel er der masser af varer, der er svære eller ligefrem umulige at opdrive i Europa; ikke mindst i Danmark, fordi det i en amerikansk sammenhæng er et mikroskopisk lille marked. Et eksempel er den lille medieafspiller Fire TV. Der er solgt millioner og atter millioner af dem i USA, men herhjemme er den stort set ikke til at opdrive.

Heldigvis har nettet også bidraget til globaliseringen, forstået på den måde, at vi som danskere kan svinge Visakortet i de fleste amerikanske webshops. Hold godt øje med kursen på amerikanske dollars, før du shopper amok i USA. Det kan du gøre på valutaomregneren her, som altid er opdateret med de seneste kurser.

Det er ikke amerikanske webshops, der sender til Danmark, men du kan altid bruge en tjeneste som ShopUSA, der giver dig en amerikansk adresse at sende dine køb til, og så sørger de for at sende dem hjem til dig.

Når du på valutakursen kan se, det er et godt tidspunkt at handle i USA på, bør du tage et kig på de her webshops:

Amazon.com: En gang imellem kan man få det indtryk, at alle taler om Amazon, og det er da heller ikke helt forkert. Grundlæggeren Jeff Bezos startede med at sælge bøger på Amazon i de tidlige 90’ere. I dag er han en af verdens rigeste mænd, og Amazon har vokset sig så gigantisk stort, at det efterhånden er svært at finde noget, som ikke bliver solgt i den helt enorme webshop – oftest er det endda til rimelige priser. Amazon er blevet så allestedsnærværende, at danske webbutikker er begyndt at frygte for, hvornår Amazon.dk bliver til virkelighed.

Bestbuy.com: En elektronikkæde som så mange andre, bare i amerikansk størrelse. Det giver nogle betydelige fordele på priserne, fordi Best Buy kan købe meget større ind, end nogen dansk elektronikkæde kommer i nærheden af at kunne.

QVC.com: Det er helt sikkert ikke en webshop, der vækker genklang i Danmark, men det er en af de største i USA. Det er en handelsplatform, hvor man kan finde et væld af forskellige produkter. Fælles for de fleste er, at de kan gøre livet nemmere derhjemme.