Sådan sparer du penge når du flytter i hus

ANNONCE

Hvis du gerne vil spare penge ved huskøb og lignende, så er det en rigtig god ide at gå igennem alle de ting og projekter som skal laves, så du har en fuldstændig skarp plan for præcist hvad der skal bruges penge på i fremtiden. Det kan være alt lige fra haveprojekter og til hvordan du undgår at miste internettet fordi du graver internetkablerne over mens du arbejder i haven, som er en fejl jeg selv har begået for flere år siden.

Det er både dyrt og dumt, og kan let undgåes.

1.     Lav selv din have

Når man flytter i hus, så kan der ofte være nogle gør det selv projekter, og en af dem er haven. Her kan du hurtigt bruge mange penge på at få andre til at lave din have, da anlægsgartnere er relativt dyre og derfor kan det ikke altid give mening at få dem til.

Prøv at gå i gang selv og forsøg at invitere nogle venner over, hvor du giver mad for at de lige giver lidt hjælp i et par timer. Hvis dig selv (og måske din bedre halvdel), og et par venner hjælper til, så kan i på en enkelt dag hurtigt få overstået alt havearbejdet og så er den i orden.

2.     Gennemgå dine udgifter

Når du flytter i hus, så vil der uden tvivl være nogle andre omkostninger og udgifter som du ikke vidste fandtes. Derfor skal du gennemgå alle dine papirer samt tjekke op på hvordan dine aconto betalinger på forbrugsudgifter som eksempelvis el, vand og varme er, da der kan være nogle kæmpe stigninger hvis du kommer fra en lejlighed hvor i var fælles om disse udgifter i ejendommen.

3.     Brug ikke flyttefolk

Hvis du gerne vil spare på dine udgifter ved at flytte i hus, så bør du selv stå for flytningen af dine ting, da du virkeligt kan bruge mange penge på flyttefolk, som ikke passer lige så godt på dine ting som du selv gør. Spar derfor de 500 kroner i timen og brug dem på pizza og øl til vennerne som kan hjælpe dig, og så får du også mulighed for at være lidt social med dem imens.