You are currently viewing Sådan sparer du penge på en sund og stilfuld måde

Sådan sparer du penge på en sund og stilfuld måde

ANNONCE

Som alle andre mennesker, lever vi en travl hverdag og arbejder det hvide ud af øjnene for at få tingene til at hænge sammen. Det kan være en meget uoverskuelig opgave at sænge tingene i perspektiv og skabe sig et overblik over sin økonomi. Både for at spare penge men også for at mindske stress.

At have et overblik over alle udgifter og indkomst, så man har en føler for hvor meget der tikker ind den første er super rart og ikke mindst afstressende.

Derfor er der nogle tips alle bør tage et grundigt kig på.

1. Køb stort ind og lav madplaner: Alt for mange af os handler ind på daglig basis. Ofte foregår det med et træt barn i hånden lige efter arbejde. Det betyder at vi skynder os, vi kigger ikke efter de gode tilbud og vi får købt for meget, som vi simpelthen ikke når at få brugt. Lav i stedet en madplan hver søndag for den kommende uge og køb så alt, hvad du skal bruge. På den måde foretager du mere gennemtænkte indkøb og du undgår stress og madspild

2. Snøre løbeskoene: Rigtig mange danskere betaler hver måned 300-400 kr. til et fitnessmedlemskab de ikke får brugt. Køb dig i stedet et par løbesko og løb dig en tur, når lysten og tiden er til det. Det er god motion, frisk luft og afstressning på én og samme tid.

3. Tag cyklen. Lad bilen stå og hop på cyklen. Du sparer både penge på brændstof, skåner miljøet og får daglig motion samtidig med at du kommer fra A til B.

4. En anderledes kaffeaftale: I stedet for at mødes med veninder på en fyldt og måske tilmed dyr café for at sludre over en kaffe-latte, så lav en walk & talk. Hent en to-go kaffe og tag de gode gå-sko på. Du sparer penge og får motion, alt imens du vender verdenssituationen med veninderne.

5. Holde øje med rabatter: Butikker, supermarkeder, webshops etc. holder løbende udsalg, giver rabat eller tilbud på et stort antal varer. Her kan du finde en samlet oversigt over nogle af de bedste online rabatter, som er aktuelle lige nu.

6. Shop second hand: Skab din egen unikke stil og vær god ved miljøet. Man kan finde meget lækkert tøj og interiør på loppemarkeder og diverse online second hand portaler. Desuden er det langt billigere end at købe det fra ny i butikkerne.

7. Brug din sunde fornuft: Hav et løbende overblik over din generelle økonomi. Hvor er de store poster? Er der noget du kan skære ned på? Noget der bør ændres etc.

Skab dig et overblik og lav dig et budget som holder overblikket over din families ind- og udkommende betalinger. Et ekstra godt tip ville være at starte med at genoverveje ens forsikringer og forbrug på diverse posten.