Sådan sparer du penge – uden at gå på kompromis med sundhed og stil

De fleste af os vil gerne leve sundt, have tid til interesser, træning, familie og venner, gå trendy klædt og bo pænt. Men hvordan er det lige man får det hele til at gå op i en højere enhed – både økonomisk- og tidsmæssigt? Det giver vi dig her 5 gode råd til her.

  1. Køb stort ind og lav madplaner: Alt for mange af os handler ind på daglig basis. Ofte foregår det med et træt barn i hånden lige efter arbejde. Det betyder at vi skynder os, vi kigger ikke efter de gode tilbud og vi får købt for meget, som vi simpelthen ikke når at få brugt. Lav i stedet en madplan hver søndag for den kommende uge og køb så alt, hvad du skal bruge. På den måde foretager du mere gennemtænkte indkøb og du undgår stress og madspild.
  2. Snør løbeskoene: Rigtig mange danskere betaler hver måned 300-400 kr. til et fitnessmedlemskab de ikke får brugt. Køb dig i stedet et par løbesko og løb dig en tur, når lysten og tiden er til det. Det er god motion, frisk luft og afstressning på én og samme tid.
  3. Tag cyklen. Lad bilen stå og hop på cyklen. Du sparer både penge på brændstof, skåner miljøet og får daglig motion samtidig med at du kommer fra a-b.
  4. En anderledes kaffeaftale: I stedet for at mødes med veninder på en fyldt og måske tilmed dyr café for at sludre over en kaffe-latte, så lav en walk & talk. Hent en to-go kaffe og tag de gode gå-sko på. Du sparer penge og får motion, alt imens du vender verdenssituationen med veninderne.
  5. Holde øje med rabatter: Butikker, supermarkeder, webshops etc. holder løbende udsalg, giver rabat eller tilbud på et stort antal varer. Her kan du finde en samlet oversigt over nogle af de bedste online rabatter, som er aktuelle lige nu.
  6. Shop second hand: Skab din egen unikke stil og vær god ved miljøet. Man kan finde meget lækkert tøj og interiør på loppemarkeder og diverse online second hand portaler. Desuden er det langt billigere end at købe det fra ny i butikkerne.
  7. Brug din sunde fornuft: Hav et løbende overblik over din generelle økonomi. Hvor er de store poster? Er der noget du kan skære ned på? Noget der bør ændres etc.

 

Helt normale sparetips fra os til jer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *