You are currently viewing Sådan får du råd til dit nye ur!

Sådan får du råd til dit nye ur!

De fleste mennesker kan ikke bare svinge løs med dankortet til højre og venstre. Penge skal spares op, der skal knokles på arbejde, betales SKAT og de ting vi går og drømmer om, må vente lige lidt endnu… Det gælder også for det ur du har set dig varm på. Udsigterne til det, er lange. Eller er de?

Faktisk er der mange måder hvorpå du kan få råd til dit nye ur.  Og mange af disse måder kræver ikke at du beder om flere timer på arbejdet og knokler dig helt flad.

Se bare her:

Online lån
Den nemmeste vej til penge er ved at låne dem. Med online lån behøver du ikke at røre dig ud af stedet. Optag et lån online hurtigt og nemt og så kan du endda finde et billigt lån med lave renter.

Sælg dit gamle ur
Hvis det alligevel er blevet tid til et nyt ur, betyder det måske at du kan skille dig af med det gamle. Forsøg at sælge dit gamle ur online eller besøg en antik urmager – han kan måske give en god pris, som kan hjælpe dig med at få fat i det nye.

Tilbyd din hjælp til familie og venner
Det lyder måske som en teenage-tjans, men faktisk kan der være masser af fordele i at tilbyde lidt ekstraordinært hjælp til familie og venner for et mindre tilskud. Måske skal de have bygget en ny garage eller sat isolering op i stuen. Der kommer dine handy-man evner til stor nytte.