You are currently viewing Shop din garn online i 2020

Shop din garn online i 2020

Når mørket falder på, er det rart at have hyggelige ting, du kan arbejde på og nusse med. Særligt når vejret er gråt og regnfuldt, og vi rykker indenfor, er indendørsaktiviteter ekstra hyggelige. Derfor er rigtig mange danskere også hoppet med på bølgen, hvor hækle- og strikkepindene er kommet i brug igen. Det gamle håndarbejde har nemlig fået en velfortjent renæssance.

Hold hænderne i gang med pindene

Det er ikke kun hyggeligt at sidde med pinde og garn, men du holder også hænderne i gang, mens du ser fjernsyn eller sidder i offentlig transport. Det træner din finmotorik, og når du kommer ind i rytmen, kan du let hækle eller strikke, mens du alligevel skal sidde stille.

Udover at det er godt for finmotorikken og en underholdende beskæftigelse, så får du også dine egne flotte kreationer ud af håndarbejdet. Det er enormt tilfredsstillende, når de færdige klude, brødkurve eller andre ting hopper af pindene.

I bæredygtighedens tegn

Nok er det hyggeligt med håndarbejde, men du kan også lave dine egne genanvendelige karklude og vatrondeller af garn. Det er med til at eliminere køb-og-smid-ud-kulturen, så du kan bruge dine egne miljørigtige alternativer.

Uld, som meget garn er lavet af, er et naturprodukt, der har mange gode egenskaber og er bionedbrydeligt. Derfor kan du lave flotte hjemmelavede ting, der giver dig lidt ekstra god samvittighed.

Derfor skal du købe garn online

På internettet er der et utal af spændende butikker såsom garn online shop Yarno, hvor du kan handle garn i alle regnbuens farver. Online er der ofte et langt større udvalg af både typer, kvaliteter og farver at vælge mellem, end hvis du går i en butik. Samtidigt gør formatet det let at overskue, så du kan finde de helt rigtige typer garn til dine projekter.

Når du har valgt dit garn, klikker du bare på køb, og så lander dit garn enten i din postkasse eller et udleveringssted tæt på dig. Så kan du hurtigt komme i gang med dine mange spændende projekter.

Hvis du gerne vil starte med at strikke eller hækle

Hvis du gerne vil i gang med at strikke eller hækle, så findes der rigtig meget hjælp at hente på internettets mange forskellige platforme. Her guider andre dig hjælpsomt i gang, så du lærer at slå masker op og selv producere alt fra firkantede karklude til avancerede bamser.

Du kan både finde meget hjælp på blogs, i videodemonstrationer og på mange af garnforhandlernes hjemmesider. Så tag for dig af den hjælp, der er at hente på internettet.