You are currently viewing Skab en hobby med dine venner

Skab en hobby med dine venner

Der kan være stor forskel på, hvad man laver med sine venner, når man er et barn, og når man er voksen. Bare fordi du er blevet voksen, behøver det ikke at betyde, at du skal droppe at lave sjove ting.

Find noget at være fælles om

Som barn finder man mange af sine venner, fordi man har de samme interesser. Det kan for eksempel være at lege fangeleg ude på legepladsen eller at spille fodbold. Som voksen er virkeligheden en anden, men det betyder ikke, at I skal lade vær med at finde noget at være fælles om.

Som voksen kan alle ens aftaler med venner hurtigt gå op i at drikke kaffe, vin eller øl eller at spise god mad. Det kan dog være virkelig sjovt at finde en hobby, som man kan dyrke med sine venner. Det kan for eksempel være at starte et band.

Prøv noget nyt

Netop fordi det er en hobby, som du starter på sammen med dine venner, behøver ingen af jer at være verdensmestre. Faktisk er det sikkert sjovere, hvis I alle sammen kaster jer ud i noget, som I ikke har prøvet før. På den måde kan I støtte hinanden i at være nybegyndere. Det kan man få meget sjov ud af.