You are currently viewing Skal du opgradere kontoret i efterårsferien?

Skal du opgradere kontoret i efterårsferien?

Efterårsferien står lige for døren og det ikke at man bare sidder derhjemme og driver den af. Det handler om at bruge sin tid effektivt og være produktiv i den tid hvor man faktisk har tiden på hænderne.

For mange betyder efterårsferien fri og afslapning med børnene, for nogle andre betyder det produktivitet og der har vi nogle kreative ideer til hvad man kan lave:

Opgrader dit kontor

Sidder du tit og arbejder derhjemme, kunne det være en god ide at revurdere ens kontor situation, for at opnå det mest optimale kontor som både er funktionelt godt men også ergonomisk.

Skab mere plads

Det er super nemt at tage en tur ned til IKEA og købe et hævesænke bord og så bare smække det op med en kedelig bordplade. Hvorfor ikke selv lave en bordplade af planker eller ægte og lækkert træ. Det koster måske lidt mere end den sædvanlige bordplade, men det er også en helt anden kvalitet.

Skån dine øjne

Har du overvejet en anden skærm, måske af større tommer eller med IPS panel, så du både kan få arbejdet eller bruger dine sene aftener på at spille lidt. Det er vigtigt at du har en god skærm for at skåne dine øjne i dagstimerne såvel som om aftenen for at få en bedre nattesøvn.