You are currently viewing Skiundertøj: Den første brik i et behageligt skiophold

Skiundertøj: Den første brik i et behageligt skiophold

Når du skal på ski-ferie, er det vigtigt at have det rette skiundertøj. Det er den første brik i et velbehageligt ophold på bjerget. Skiundertøjet beskytter dig mod kulde og vind – og samtidig holder det dig tør og varm. I denne artikel guider vi dig igennem de forskellige typer af skiundertøj, så du kan finde det helt rigtige til din ferie.

Hvad er undertøjet lavet af?
Undertøjet er ofte lavet af en blanding af uld og syntetiske fibre. Dette sikrer, at du får det bedste fra begge verdener: Skiundertøjet holder dig varm, selvom det bliver vådt, mens ulden hjælper med at transportere fugten væk fra kroppen. Der findes mange forskellige typer – alt efter hvilken type ferie du skal på.

Gode tips til skiferien
Hvis du planlægger en aktiv ferie i bjergen, vil et godt valg være et par funktionelle skiunderbukser. Disse er lavet af et slidstærkt materiale, der beskytter mod vind og regn. Samtidig har de en god åndbarhed, så du ikke bliver for varm, når du bevæger dig rundt på bjerget. Bemærk: Skiunderbukserne skal være lidt større end dine almindelige bukser, så de ikke klemmer i livet.

Hvis du vil have maksimal komfort på din ski-ferie, anbefaler vi et par tynde og lette skiundertøjsbukser. Bukserne er designet til at give dig maksimal bevægelsesfrihed, så du ikke føler dig trængt på ferien.

Du kan læse mere om det rette skiundertøj på siden her.