You are currently viewing Skønne destinationer du kan rejse til i efteråret

Skønne destinationer du kan rejse til i efteråret

Selvom sensommeren muligvis kører på det allersidste, inden efteråret for alvor melder sin ankomst, så betyder det ikke at du ikke kan forlænge yderligere. For selvom, du måske tror at mange destinationer i eksempelvis Europa, altså kun hører til sommeren, så er det slet ikke tilfældet. De lune dage, og masser af sol kan skam stadig findes i mange af landende i syd. Hvis du allerede nu trænger til at komme på en lille ferie, så kan det være en fordel at læse med her.

Grækenland og de mange øer

Grækenland byder på mere en 2.500 øer, så der er rigeligt at vælge imellem. De populære øer, såsom Rhodos og Kreta, er blandt andet nogle af de rejsedestinationer, som også har dejligt vejr i eksempelvis september/oktober. Javist, er temperaturen faldet en smule, men der er stadig stor chance for at mærke ’sommer’ følelsen på de smukke øer. Elsker du alt ved Grækenland, så. Bør du ikke udelukke mulighederne for at rejse dertil, også selvom vi i skrivende stund er godt inde i efteråret.

De kanariske øer

Øerne, Tenerife, Gran Canaria og blandt andet Fuerteventura, er blot nogle af de populære feriedestinationer, som mange rejser til i vinterhalvåret. Masser af sol, og stadig en del varme, gør disse øer attraktive.

Rejserådene du ikke vil være foruden

Når man rejser ud i verden, så er det enormt vigtigt at være opmærksom på, hvordan man færdes på nettet. Mange benytter sig af offentlige Wi-Fis, uden at være ordenligt beskyttet. Derfor er det en rigtig god idé at anskaffe sig en VPN, som sikrer sig en ’sikker’ tunnel når man bruger nettet. NordVPN, kan være en løsning, som er relevant for dig. Man kan aldrig være forsigtig nok, når man bruger nettet, derfor bør man beskytte sig så vidt muligt. En anden fordel ved VPN, er også at man kan streame udenlandsk TV hjemme i Danmark.

Husk altid at være opmærksom på de pågældende rejsevejledninger når du rejser ud i den store verden. Tingene kan ændre sig lynhurtigt, hvilket, kan have stor betydning for dig og din rejse. Inden, og under rejsen er det en god idé at læse op på Udenrigsministeriets hjemmeside i forhold til rejsevejledninger, blandt andet. Lokale nyheder og vigtige informationer, er også vigtige at være opmærksom på under rejsen.

Andre tips til rejsedestinationer

Hvis rejsen gerne må gå udenfor Europas grænser, eller med lidt mere flyvetid, så kunne det eksempelvis være disse destinationer:

Dubai. Her er der et skønt og behageligt klima, og masser af spændende attraktioner og aktiviteter for hele familien.

Marokko. 1001 nats eventyr. Gå tilbage i tiden og nyd det fortryllende land. Lær at surfe og smag på den skønneste Marokkanske mad. Denne destination kan også nås uden at det tager alt for lang tid med fly.

Asien. Her er der flere destinationer at vælge imellem. Særligt Thailand er populært om vinteren. Hvis man er okay med en længere flyvetur, så er dette land absolut et besøg værd. Ikke nok med at der er masser af øer at vælge imellem, så er landet og fyldt med smukke templer og rig kultur. Og ej at glemme det verdenskendte køkken.

Indien, er også et godt sted at tage hen, når vinterkulden for alvor har bidt sig fast i det kolde nord. Indien, vil klart give et kulturchok, men der er så meget at opleve, smage, dufte og se. Man kan tage på sit livs eventyr her.

Caribien, er også en god valgmulighed når man skal mod varmere himmelstrøg om vinteren. Dog, er det vigtigt at huske, at man lige skal tjekke op på om man overhovedet kan rejse til disse destinationer på nuværende tidspunkt eller man må vente lidt endnu. Der kan være restriktioner.