You are currently viewing Solterapi i syden

Solterapi i syden

Der er et udtryk for det at man kan føle sig ekstra træt og udkørt – og måske endda stresset og nedtrykt – efter at være kommet hjem fra ferie og tilbage på arbejde eller studiet. Det kaldes post-ferie blues, og det er et fænomen, mange danskere oplever hvert efterår typisk efter den lange sommerferie.

Kuren mod post-ferie blues

Der er selvfølgelig en kur mod post-ferie blues: at holde ferie igen. Men det er nok de færreste arbejdsgivere, der vil gå med til det. Du kan dog snyde din hjerne lidt og sætte den på ferie-mode ved at tage på en weekendtur i sommerhuset eller besøge familie et andet sted i landet.

En anden mulighed er selvfølgelig at tage ekstra ferie, eller blot at gå i gang med at planlægge den næste ferie, du skal på. Her kan det hjælpe på humøret og efterårsstemningen at planlægge en tur til Syden, hvor du kan få den krævede dosis af solterapi til din trætte arbejdshjerne.

Italien er et oplagt bud på et rejsemål til formålet. I Italien er der både muligheder for at bade og svømme, se smuk natur, spise lækker mad og masser af shopping. Er man mere museumstypen, der elsker kultur og historie, er der også masser af historiske seværdigheder og kunstmuseer i de store byer – og skal du rejse rundt mellem byerne, er et roadtrip oplagt. Læs mere om billig billeje her, og kom afsted!