You are currently viewing Sover du på maven? Så skal du vælge denne pude

Sover du på maven? Så skal du vælge denne pude

Når det kommer til mavesøvn, kan det være lidt svært at finde den perfekte pude. Faktisk foreslår nogle eksperter, at man helt undgår den liggende stilling, da den har en tendens til at placere den øvre cervikale rygsøjle ved end-range rotation eller forlængelse. I bund og grund betyder dette, at du har større risiko for at belaste din nakke og lægge pres på din lænd eller mave.

Når det er sagt, konsulterede jeg en fysioterapeut, og han fortalte mig, at “for at mindske risikoen for mavesøvn for ledsmerter i skulderen eller rygsøjlen, er den bedste mulighed at bruge ordentlig pudestøtte. ” Og hvad er egentlig ordentlig pudestøtte til mavesoverende? Nå, lad os tjekke det ud:

Lavt loft — For at opretholde en neutral rygsøjlejustering har mavesovere brug for en pude med lav loft (to tommer eller kortere). Hvis loftet på din pude endda er lidt for højt, vil dit hoved blive løftet opad, og hele din kropsholdning vil blive smidt ud. Husk: din pude skal understøtte den naturlige C-kurve i din rygsøjle.

Blød støtte – Puder med blød støtte vil give en blød buffer mellem dig og din madras, men også sikre, at dit hoved ikke er for støttet op. Jo fastere puden er, jo mere sandsynligt er det, at din nakke bliver løftet ud af flugt med din rygsøjle (og det er her, ømheden sætter ind).

Komprimerbart fyld — Puder fyldt med fjer eller dunalternativer er ideelle til mavesover. Hvorfor? Nå, disse materialer komprimeres nemt til et superlavt loft. De er også meget formbare, hvilket egner sig godt til mavesovere, der kan lide at omfavne undersiden af ​​puden frem for at ligge med armene ved siden. At finde en pude med justerbar fyld er også en bonus, da du kan mindske loftet så meget som du har brug for.

Hvis du er en mavesover, og du ikke er sikker på, at du får ordentlig støtte, så tjek mit sammendrag af de bedste puder til mavesover. Men før du gør det, lad os udforske nogle andre funktioner, du måske ønsker fra din pude.

Pudebetræk-prioritet — For at understøtte bestemte positioner eller kropstyper kan puder ofte have stumpe former eller have dybe konturer. Desværre er dette ikke ideelt for folk, der ønsker at klæde deres puder med pudebetræk. Hvis du har nogle silkebløde, dekorative shams, du har været ivrig efter at bruge, så sigt efter en pude, der reklamerer for en “traditionel” form. Omvendt, hvis du ikke vil genere et pudebetræk, så gå med betræksstoffer, der er kendt for deres glatte, allergivenlige natur (som Tencel eller økologisk bomuld).