You are currently viewing Steder vi drømmer om at rejse til

Steder vi drømmer om at rejse til

Hvis du længes efter sol og varme langt langt væk hjemmefra, så er du i hvert fald med garanti ikke den eneste. Vi glæder os til at det igen bliver muligt at rejse igen, og vi drømmer om hvide sandstrande, lækker mad på promenaden og fantastisk vejr, imens det regner herhjemme i kolde grå Danmark. Vi har samlet 3 steder som vi glæder os til at rejse til når det endelig bliver tid igen, så vi sammen kan drømme os lidt væk fra hverdagen indtil det bliver ægte tid til at drage mod lufthavnen. 

Sol, sommer, en drink i hånden og en let brise i håret. Det er et scenarie som vi ikke kan vente med at opleve igen, og det kan absolut ikke gå stærkt nok. Hele Danmark hungrer efter fornemmelsen af varmt sand mellem tæerne, og forhåbentlig er drømmen om en rejse til det dejlige syd ikke for langt væk. Inden længe letter flyvemaskinerne igen og tager os med til dejlige steder hvor vi kan forsvinde langt væk fra hverdagen. 

Spanien

Første location som vi drømmer om at rejse til, er Spanien. Vi drømmer om spanske delikatesser og en bolig i sydspanien, hvor kosten kan bestå af spansk vin, paella og tapas. En shopping tur i Barcelona ville heller ikke være helt dårlig. Ja tak siger vi bare.   

Grækenland

Grækenlands øer er noget for sig selv. At kunne slå sig ned på en ø med hvide huse og blå klinker, imens vi spiser tzatziki og oliven, drømmer vi lige så meget om. 

Italien

Pizza, pasta og rødvind. Findes der noget bedre? Vi drømmer om en lækker italiensk villa med vinranker i baghaven og kort til stranden, så vi kan spise os mætte i italienske kulhydrater og slikke sol dagen lang. En italiensk rundtur for at smage på vine, eller en sightseeing i smukke Rom ville heller ikke skade nogen.