You are currently viewing Storbritanniens mange muligheder

Storbritanniens mange muligheder

Der er udrejselængsel over hele linjen. Mange danskere drømmer sig, endnu mere end de plejer, væk til spændende rejsedestinationer. Hvis du har gået og set dig lidt lun på at komme til Storbritannien i løbet af året, så skal du måske overveje andre muligheder end London.

Uanset om du drømmer om at opleve spændende kultur, lytte til finurlige dialekter eller se det smukkeste natur, så har Storbritannien det. Mange kender og elsker London, men der er faktisk mange andre og meget anderledes steder i Storbritannien. Du kan læse om de mange oplevelser, som Storbritannien har at byde på Storbritannien.dk. Her kommer et par forslag til spændende steder i Skotland.

Hovedstaden Edinburgh

Selvom der sjældent er nogen danskere, der kan udtale byens navn, så er Edinburgh en fantastisk rejsedestination. Hovedstaden er med sin smykke gamle bydel, St. Giles’ katedral, gamle slotte, parker og monumenter virkelig en destination for kulturnørden. Her er uendeligt med kulturelle oplevelser, du sent vil glemme. Derudover har Edinburgh, med sine knap en halv million indbyggere, alt det, som en storby i forhold til kultur, mad og oplevelser.

Storbyen Glasgow

Skotlands største by er Glasgow med lige over en halv million indbyggere. På mange måder er Glasgow lidt mere nede på jorden. Hvis man er vild med fodbold, er Glasgow selvfølgelig en oplagt destination. Det er en fantastisk mulighed for at prøve en skotsk pub på en fodboldaften. Derudover er der masser af seværdigheder som fx den store katedral, bryggerier, museer og det smukke grønne område Pollok Country Park. I Skotlands største by, kan du selvfølgelig finde alt, hvad storby-hjertet begærer!

Så hvis du drømmer om at opleve lidt mere af Storbritannien og få set noget af Skotland, så kan man nemt finde gode tilbud på hotel og fly. Det er uanset, om du skal til en af storbyerne eller måske har lyst til at udforske det landlige Storbritannien.