You are currently viewing Streaming eller tv pakker med flow-TV?

Streaming eller tv pakker med flow-TV?

Det er godt 10 år siden at Netflix for alvor slog igennem rundt omkring i verden, og som pioner banede vejen for andre streamingtjenester sidenhen. Faktisk er danskernes forbrug at tv via de traditionelle kanaler, også kendt som flow-TV, været dalende de sidste mange år.

Hvis man kigger medieudviklingen, så viser den at danskernes gennemsnitlige forbrug af traditionel TV, til at være under timer om for første gang siden undersøgelsen er blevet lavet. Det betyder dog ikke at danskerne ikke ser mindre, forbruget har bare flyttet sig, så vi i dag streamer mere.

I Danmark er udviklingen rigtig hurtig, og vi er et af de lande i Europa som er mest digitale, og selv den ældre generation har fået øjnene på for streamingtjenesternes muligheder.

Mest populære streamingtjenester

I dag findes der rigtig mange streamingtjenester. De fem mest sete tjenester i 2021 er følgende:

  • Youtube: Mange benytter sig at Youtube, og selv om de er unge har en lille overvægt af brugere, så er det i dag folk i alle aldre som benytter tjenesten.
  • DR TV: er blevet virkelig populær, og er efterhånden blevet en bedre og bedre tjeneste, hvor man kan tilgå al det gode indhold fra DR når man har lyst.
  • Netflix: Netflix har som den første på markedet etableret sig som en mastodont, og de har fortsat mange brugere, og kommer hele tiden med nyt og spændende indhold.
  • Viaplay: Hos Viaplay har de rettigheder til utrolig mange af de største sportsbegivenheder året rundt, og det er med til at tiltrække mange brugere.
  • TV 2 Play: har mange programmer som danskerne kender fra flow-TV, hvor TV2 stadigvæk er store, men i takt med at flere vælger at stoppe med de traditionelle tv pakker, så vælger mange TV2 plat til.

Flow-tv er stadigvæk populært

Når man ser på udviklingen, så kan nogle måske godt frygte for om flow-TV snart er slut, men det ligger ikke lige i kortene. Det kan ikke udelukkes at flow-TV på et tidspunkt langt ude i fremtiden er væk, men det tager rigtig, rigtig lang tid. I den nuværende situation har de fleste danskere glæde af både de traditionelle tv-kanaler og streaming, hvor de supplerer hinanden og samlet giver en god løsning.

Flere af de traditionelle tv udbydere har også været nødsaget til at nytænke deres produkter, og i dag findes der tv pakker i mange forskellige sammensætninger, så det er muligt at finde en løsning, som er bedre tilpasset den enkelte person.

Ønsker du at få et overblik over tv pakker på markedet, så anbefaler vi denne guide.