You are currently viewing Tanker om miljøvenlig emballage i 2020

Tanker om miljøvenlig emballage i 2020

Verden står overfor en klimakrise uden lige med noget, vi har set før. Det er derfor vigtigt at vi skrider til handling, og at vi gør vores for at gøre planeten til et bedre sted. Dette inkluderer at finde miljøvenlige løsninger til alt i vores hverdag. Heldigvis er der mange, der ved dette og som arbejder hårdt på at gøre bl.a. industrien mere klimavenlig. I forbindelse med dette bliver der også produceret klimavenlig emballage. Læs med her for at finde ud af, hvad miljøvenlig emballage indebærer og hvorfor det er vigtigt.

Hvad er miljøvenlig emballage?

Miljøvenlig emballage er emballage, der laver så lille et fortryk på planeten som mulig. Både i produktionen og efter brug. Miljøvenlig emballage siges at skulle kunne opfylde mindst en ud af de følgende tre: 1. Det skal kunne genbruges. Det vil sige, at det kan bruges igen i sin originale form. 2. Det skal kunne genanvendes. Det vil sige, at det skal kunne indsamles og laves om til noget andet brugbart. Eller 3. det skal være biologisk nedbrydeligt. Det skal altså kunne nedbrydes nemt og hurtigt, hvis det ender i naturen.

Udover dette skal produktionen af miljøvenlig emballage bruge vedvarende energi, og emballagen skal bestå af så meget vedvarende eller genanvendte materialer som muligt. Derudover er det også et stort kriterie, at det skal være gavnligt, sundt og sikkert for enkeltpersoner såvel som de samfund, det florerer i.

Derudover bestræber man sig på, at miljøvenlig emballage skal kunne konkurrere med alt andet emballage. Dette gælder både i performance evner og i forhold til markedsprisen, der helst skal kunne holdes i en ordentlig prisklasse.

Hvorfor skal du bruge miljøvenlig emballage?

Handel på internettet er større end nogensinde før. Dette medfører også et kæmpe stort brug af pakkematerialer og emballage. Men desværre er det meste kommercielle emballage meget skadeligt og usundt for miljøet. Og når man bruger så meget af det, som verden gør nu, er det rigtig dårligt for vores miljø og klima. Derfor er det vigtigt at skifte til klimavenlig emballage, så vi begrænser vores fodaftryk på planeten. Dette kan du gøre både som enkeltperson, men store firmaer, der sender mange pakker bør også gøre det.
Du kan se et stort udvalgt af https://albeemballage.dk/miljoevenlig-emballage-170/Her kan du finde inspirationen til, hvordan du skal pakke dine næste pakker ind, før du sender dem afsted til deres modtager. Se al emballagen på https://albeemballage.dk/.