You are currently viewing Tre gode grunde til at få fortaget en boligvurdering

Tre gode grunde til at få fortaget en boligvurdering

Du får solgt din bolig hurtigt til en optimal pris og oven i dét sparer du også penge på salæret. Lyder det for godt til at være sandt? Det forstår vi godt, det gør, men det er det ikke. Med den nye måde at vælge mægler på kan du få tre uforpligtende vurderinger at dit hjem, inden du vælger den endelige. 

 Det er slut med gammeldags metoder og dyre priser. Du behøver ikke være angstindgydende at skulle til at vælge en mægler, fordi du er bange for at vælge den forkerte. Det behøver ikke tager alverdens tid og energi på at ringe rundt. Tag kontrollen tilbage når du vil sælge din egen bolig med en bolig vurdering. Hvis ikke du er helt overbevist får du her tre gode grunde til, at få din bolig vurdere i dag. 

  1. Spar tid 

Tid er penge og det kan tage en masse tid at finde den rigtige ejendomsmægler. Du skal ringe rundt, besøge forskellige mæglere og få forskellige tilbud. Alt sammen noget der kan dræne dig for tid og energi. Men det slipper du for med et hurtigt besøg på boligvurdering.nu. Der kommer mæglerne i stedet til dig. 

  1. Få den bedste pris 

Du vil naturligvis gerne have den bedste pris på din bolig. Når du med vores service får tre forskellige vurderinger af din bolig, optimerer du også sandsynligheden for at få den bedste mulige salgspris. Kæmpe win! Uanset om du sælger en ejerlejlighed, andelslejlighed eller hus, får du tilsendt tre tilbud fra dine lokale ejendomsmæglere. 

  1. Spar penge på salær 

Når mæglerne bliver sat op mod hinanden, bliver der gjort konkurrence ud af det – og det presser salæret i bund. Det er kun en fordel for dig. Du får hjælp af os til at finde tre gode ejendomsmæglere fra dit lokalområde, som er egnede til at sælge din bolig. Så du slipper både for besværet og det typiske høje salær.  

Hvordan fungerer det? 

Det eneste du skal gøre er, at udfylde formularen på boligvurdering.nu. Derefter bliver du matchet med tre forskellige mæglere fra dit lokalområde som vil kontakte dig og give dig en vurdering af din bolig. Vi matcher med lokale mæglere fordi de kender området bedst og kan dermed give den bedste vurdering. Fik vi sagt at det var gratis og uforpligtende? Ellers så siger vi det nu. 

Det er slut med stress, spild af tid og besvær med at finde den rigtige mægler og får solgt din bolig til en pris du er behageligt tilpas med. Vi skærer ned på besværet og sætter i stedet mæglerne på arbejde og hjælper dig med at finde det rigtige tilbud og match med en mægler. Simpelt og effektivt. Præcis som det burde være.  

Besøg boligvurdering.nu og kom i gang med at få hele tre uforpligtende vurderinger som du kan vælge ud fra. Det kan ikke gøres billigere end gratis. Vi samarbejder med mange forskellige ejendomsmæglere – fra de meget kendte og populære til mindre kendte – så vi med stor chance kan finde det rigtige match til dig.