You are currently viewing Undgå tøjkriser med disse basale stykker tøj i din garderobe

Undgå tøjkriser med disse basale stykker tøj i din garderobe

ANNONCE

Befinder du dig ofte i tøjkrise og er står du tit og og glaner ind i dit tøjskab uden at ane, hvad du skal tage på? Velkommen i klubben! Der er mange mennesker, måske især kvinder, som kan bruge timevis om ugen på at overveje, hvad de skal tage på – og aldrig rigtig været tilfredse med resultatet! Løsningen kan være simpel. “It’s all about the basics“. Trends kommer og går, men der er nogle klassiske stykker tøj, som burde findes i alle garderober, da de altid holder. Med disse ‘basic’ stykker tøj i din garderobe, kan du formentlig og forhåbentlig nemmere vælge dit outfit om morgenen, da de altid fungerer – og er nemme at kombinere med mere vilde ting i din garderobe.
Læs med her og bliv klogere på, hvad du burde investere i for at få en komplet garderobe og minimere dine tøjkriser. Hvis tøjindkøbene skal foretages her og nu, kan du få finansieret købene ved at tage et Robotlån.

En lækker hvid t-shirt
Den klassiske hvide t-shirt er alsidig, cool og et stykke tøj, som du kan have på hver dag. Det er fedt at kombinere den hvide t-shirt med jeans eller sorte bukser, men den fungerer også rigtig godt med for eksempel shorts med print, jeans i en vild farve – og så er den det perfekte lag under en sweater.

The little black dress
Det kommer nok ikke som nogen overraskelse, at den lille, sorte kjole er på listen over must-haves. Hvis du har dette stykke tøj i din garderobe, har du altid en plan B! Hvis du går efter en model, som ikke er for nedringet og for kort, er den nemmere at bruge både dag og aften.

Jeans
Selvom du ikke normaltvis går i jeans, så giv det en chance! Der findes så mange modeller derude, så hvis du bruger lidt tid på det, skal du nok finde ud af, om mom jeans, skinny jeans, bootcut eller dem med lige ben er bedst til din kropstype. Hvis du ikke aner, hvad nogle er disse ord betyder, skal du ikke fortvivle. Tag i en butik med et bredt udvalg, der skal nok være hjælp at hente hos de søde ekspedienter. Gode jeans kan godt koste lidt, men de holder som oftest mange, mange år, så det kan sagtens være en god investering. Hvis du finder de perfekte jeans med det samme, kan du nemt tage et SMS lån til at betale købet med.

Knælang, sort nederdel
En pæn knælang nederdel kan både fungere på arbejdspladsen, til formelle arrangementer og til private fester. Alt handler om, hvor du styler den. Med en skjorte og høje sko har de et meget klassisk og professionelt look, men du kan du kan også kombinere den med en lidt vildere top med farver eller print.