You are currently viewing Valg af bryllupsfotograf

Valg af bryllupsfotograf

Flotte bryllupsfoto handler om mere end brudeparrets flotte Colgate-smil. Gode billeder fra et bryllup kræver at I har gjort et godt forarbejde igennem jeres bryllupsforberedelse og ikke mindst i udvælgelsen af jeres fotograf til jeres brylluppet.

Vi kender den godt: Alle har lige ham onklen, eller den gode kammerat, med det ”store flotte” kamera – og så er man jo nærmest uddannet fotograf ikke? NEJ! Intet kunne være mere usandt!. 

Fine feriebilleder fra Rhodos sidste år er ikke at sidestille med billeder fra en tidspresset bryllupsdag. På en ferie har man masser af tid til at stille skarpt, rette ind og fotografere når lyset står bedst på himmelen og det ikke blæser, eller regner. Den går ikke som bryllupsfotograf. Her SKAL man levere uanset vind, vejr og lokation etc. Flotte bryllupsbilleder, er nemlig noget i skal kunne glæde jer over resten af livet.

Hvor vigtige er jeres bryllupsminder?

Vælger i at lade én af jeres bryllupsgæster, stå for selve bryllupsfotografering, så skal i være 100% sikre på jeres valg. Ikke kun for jeres egne minders skyld, men også huske på det enorme ansvar i overlader til vennen. Tænk hvis noget går galt! Hvad så? Vælger i alligevel at gå med vennen eller jeres onkel, så sørg for at at være på forkant med planlægningen. Overlad intet til tilfældighederne.
I bør sætte jer ned inden bryllupsfesten og få lavet en aftale om hvad og hvor meget I forventer der skal fotograferes fra den store dag.

Vil i have billeder, både under vielsen, bryllupsbilleder og ved festen? Hvor mange fotos forventer i der skal skydes og må vennen / onklen stadig gerne deltage i festen på lige vilkår med andre gæster og nyde alkohol i løbet af dagen?
Husk på! Jo bedre forberedt den i vælger som jeres fotograf på dagen møder op, des bedre bliver jeres minder fra den store dag. Brug eventuelt nettet til at finde ideer til bryllupsbilleder i gerne vil have dokumenteret på dagen, så i ikke misser nogle gode minder.

God fornøjelse og godt bryllup!