You are currently viewing Vil du arbejde færre timer?

Vil du arbejde færre timer?

Mange timer på arbejdet kan være godt, hvis man nyder at være på sin arbejdsplads, og man arbejder med noget, som interesser én. Har man lagt mange timer på arbejdspladsen i mange år i træk, kan man dog have lyst til at bruge tiden på noget andet.

Overvej om karriereræset er noget for dig

Hvis du har dyrket din karriere i en stor del af dit liv, kan det være, at du på visse tidspunkter i dit liv stiller spørgsmålstegn ved, om du bruger dine timer rigtigt.

Mange ting kan have ændret sig, siden du begyndte på din arbejdsplads. Du kan have forøget din familie. Du kan have flyttet længere væk. Eller måske er du blot blevet mere opmærksom på dine egne behov.

Gør det, der gør dig glad

For at du ikke skal køre dig selv træt gennem en længere årrække, kan det være en god idé en gang imellem at stoppe op og overveje, om den måde du lever dit liv på, gør dig glad.

Selvom det virker kontroversielt, kan det eksempelvis være værd at overveje, om du skal skære ned på dine timer på arbejdspladsen. Der er andre måder at få sin opsparing til at vokse på end arbejde. Her kan du lære mere om investering i aktier.