NATIONENS ØJE

Tivoli glæder sig til ond epoke med Kopenhagen Fur

"Vi har været for pussenussede i lang tid. Nu prøver vi med en mere rocket 'bad boy'-stil, hvor vi omfavner mishandling og dyr og giver os hen til død og kommercielle kræfter", siger Tivolis informationschef

"Lad os være ærlige: I en tid med internet og moviebokse man kan leje på tanken, er det jo ikke så vildt med et springvand og en blomsterpark", siger Stine Lolk, informationschef i Tivoli, mens hun peger ud over Carstensens gamle have.

"Derfor er det vigtigt for Tivoli at komme rigtigt ind i det nye årtusind", siger hun. "Vi har haft stor succes med den såkaldte 'Rock-Pjerrot'. En mørk, diabolsk Pjerrot-skikkelse, der på fornem vis akkompagnerer et dystert fredagsrock-band som D-A-D. Ja, lad børnene blive hjemme", formaner hun.

Der er en lige linje fra 'heavy metal' og 'dødsflirtende forlystelser' som Dæmonen og Den Flyvende Kuffert, til dyremishandling, mener hun.

"Ja, det er 'rocket' at skære dyrs hud af og gå rundt med den. Det er sådan noget Peter Belli kunne finde på at gøre", siger Lolk inden hun stolt fremviser den helt store attraktion, der skal være trækplasteret i forbindelse med Tivolis julearrangement.

 "Voila. Kan du huske det populære skydetelt, hvor man skød bjørne, der rejste sig op og sagde: "Duuuuur"? Det har vi nu valgt at udvide til et helt 'bjørneskydningsland'. Det er fuldkommen samme princip, bare med rigtige bjørne", ler informationschefen, mens hun bider hovedet af en flagermus.

KOMMENTARER

Mere top underholdning på helt normalt